Haades Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Dobré ráno, tyhle tooly jsem dlouho nevytáhl a už se mi po nich stýskalo 5
lupo Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 4 hodinami, Haades napsal: Dobré ráno, tyhle tooly jsem dlouho nevytáhl a už se mi po nich stýskalo to je 47mm?
Haades Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Právě teď, lupo napsal: to je 47mm? samozřejmě PAM 305 1
lupo Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 9 minutami, Haades napsal: samozřejmě PAM 305 pytam sa lebo ja som vypadol z vlaku. najmladsie panerai mam 15 ročne.. najstarsie skoro 30 ročné.
Tomino2007 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna V 12. 8. 2025 v 21:17, lupo napsal: viem. nepatri to sem ALE: nudim sa na dovolenke a pregooglovavam "italske" microbrandy. mesiac dozadu vo florencii som mal na ruke "millemetri" - bronzove, "u-boat" (tam mi srdce skákalo) a "gruppo ardito".. squale "marina militare" su v plane este tento mesiac... dajte nejake napady na dalsie talianske znacky. (okrem anonimo) nejake napady??? dikiki! No taky mimo mísu tohoto šuplíku, ale když Italové a právě dovolená v Itálii tak 53mm cihla na ruce 1 1 1
lupo Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, Tomino2007 napsal: No taky mimo mísu tohoto šuplíku, ale když Italové a právě dovolená v Itálii tak 53mm cihla na ruce A konecne niekto U-boat! Som 2mm od toho objednat 42mm tungsten presne v tejto farbe! 1
EpsteinBarr Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna (upraveno) Myslim si, ze debata o inych hodinkach ako Panerai, vratane fotiek, do tohoto vlakna nepatri. Upraveno 15. srpna uživatelem EpsteinBarr 1
Vortex-Tempus Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Myslim si, ze debata o inych hodinkach ako Panerai, vratane fotiek, do tohoto vlakna nepatri. Chlapi kolega ma pravdu. Nic proti inym hodinkam ale ono sa to strasne rychlo zvrhne a ludia sem zacnu vesat hocico… 1 2
lupo Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna napravam nepanerai foto niecim co je 99.9% casu schovane. nove ložisko a premazanie tesneni. a sme na +2s / den. 3
Zeek Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 11 minutami, lupo napsal: napravam nepanerai foto niecim co je 99.9% casu schovane. nove ložisko a premazanie tesneni. a sme na +2s / den. Krása. Napravil si to dobře.
Haades Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 2 hodinami, lupo napsal: napravam nepanerai foto niecim co je 99.9% casu schovane. nove ložisko a premazanie tesneni. a sme na +2s / den. Krásně zdobené, škoda že je to schované. Jaká to je reference?
lupo Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 6 minutami, Haades napsal: Krásně zdobené, škoda že je to schované. Jaká to je reference? toto konkretne su 024 ale 7750-p1 bol kaliber exkluzivne vyrabany len pre panerai. mali ho v podstate v 90% vsetkych automatov. okrem gmt s centralnou sekundou, kde bola 28xx modifikacia pre gmt modul - cez datumove kolecko (caller gmt) este jedna zaujimavost - gravirovanie platni bolo robene mimo panerai vo firme ktora robila gravirovanie este pred kupov Vendome Group. ak najdes "mladsie" 7750 p1 automaty, tam to gravirovanie uz nieje. to šlo už priamo z ETA. 1
pciza Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 1 minutou, tomina666 napsal: 1085 před víkendem! Ty jsi si ten strap nějak oblíbil! Přitom taková blbost. Ale myslel jsem že k tomu cifru bude pasovat a je to tak!
pciza Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Právě teď, pciza napsal: Ty jsi si ten strap nějak oblíbil! Přitom taková blbost. Ale myslel jsem že k tomu cifru bude pasovat a je to tak! To sem ani nemůžu napsat kolik stojí
pciza Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 3 minutami, pciza napsal: To sem ani nemůžu napsat kolik stojí Nikdo by nevěřil a Panerai to snad ani není hodno 1
tomina666 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Právě teď, pciza napsal: Nikdo by nevěřil a Panerai to snad ani není hodno před 5 minutami, pciza napsal: Ty jsi si ten strap nějak oblíbil! Přitom taková blbost. Ale myslel jsem že k tomu cifru bude pasovat a je to tak! Náhodou, je hrozně pohodlný!!!
pciza Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna To je. Je z téhle sadičky. Kupoval jsem všechny 4 najednou
pciza Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 1 minutou, pciza napsal: To je. Je z téhle sadičky. Kupoval jsem všechny 4 najednou A ač to nerad přiznávám, jsou opravdu mnohem pohodlnější než ten zelenej s vlaječkou z Etsy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se