Vortex-Tempus Odesláno pondělí v 10:59 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:59 Před hodinou, Radek Cigi napsal: Ja ti nevim... ale u teba by som to do buducna jednoznacne videl na 47 1
Radek Cigi Odesláno pondělí v 11:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:22 před 19 minutami, Vortex-Tempus napsal: Ja ti nevim... ale u teba by som to do buducna jednoznacne videl na 47 Já ty 47 musím na konci ledna, kdy pojedu do Prahy, v Carollinu pořádně vyzkoušet. Už je tam kdysi zkoušel (titanové Mike Horn). Mám obavy z lug to lug... Zápěstí mám 19,0 cm, takže žádný extra obvod.
pciza Odesláno pondělí v 19:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:41 před 8 hodinami, Radek Cigi napsal: Já ty 47 musím na konci ledna, kdy pojedu do Prahy, v Carollinu pořádně vyzkoušet. Už je tam kdysi zkoušel (titanové Mike Horn). Mám obavy z lug to lug... Zápěstí mám 19,0 cm, takže žádný extra obvod. Těch sedmačtyřicítek bych se bejt tebou nebál! A až budeš v lednu v Praze tak dej vědět ať dáme pár Plzní! 1
Vortex-Tempus Odesláno pondělí v 20:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:08 před 8 hodinami, Radek Cigi napsal: Já ty 47 musím na konci ledna, kdy pojedu do Prahy, v Carollinu pořádně vyzkoušet. Už je tam kdysi zkoušel (titanové Mike Horn). Mám obavy z lug to lug... Zápěstí mám 19,0 cm, takže žádný extra obvod. To mas trochu vacsie zapastie ako ja… 47 budu akurat. Submersible urcite 1
lupo Odesláno pondělí v 20:14 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:14 před 8 hodinami, Radek Cigi napsal: Já ty 47 musím na konci ledna, kdy pojedu do Prahy, v Carollinu pořádně vyzkoušet. Už je tam kdysi zkoušel (titanové Mike Horn). Mám obavy z lug to lug... Zápěstí mám 19,0 cm, takže žádný extra obvod. ja mam okolo 18,5 - 19cm a roky som nosil pam202. Neboj sa toho. Len odrbes vsetky dvere doma. Jo a sem tam sa mi ruka zasekla medzi sedadlo a prah v aute kde je kolečko na štelovanie sedadla... 1
Radek Cigi Odesláno pondělí v 20:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:19 před 2 minutami, lupo napsal: ja mam okolo 18,5 - 19cm a roky som nosil pam202. Neboj sa toho. Len odrbes vsetky dvere doma. Jo a sem tam sa mi ruka zasekla medzi sedadlo a prah v aute kde je kolečko na štelovanie sedadla... To mi ani neříkej, to je můj zlý sen, něco trefit hodinkami . Já už reflexivně dávám ruku včas za záda, kdykoliv se blížím k futrům, klikám u dveří, topení, zábradlí... A to občas nemám na ruce žádné hodinky . 1
lupo Odesláno pondělí v 20:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:24 před 3 minutami, Radek Cigi napsal: To mi ani neříkej, to je můj zlý sen, něco trefit hodinkami . Já už reflexivně dávám ruku včas za záda, kdykoliv se blížím k futrům, klikám u dveří, topení, zábradlí... A to občas nemám na ruce žádné hodinky . ako chápem na jednej strane ale ja to mám tak že bolí prvý, max druhý škrabanec, potom na to v celku serem. Vyhoda panerai je ze čím dodrbanejšie tým viac panerai.. to sa pri Omege napriklad neda..
Vortex-Tempus Odesláno pondělí v 21:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:06 Ja uz mam reflex ze ked idem cez dvere ruka ide automaticky za chrbat Jo a sedacku v aute zasadne nastavujem len ked su hodinky z ruky… aj tak som drbol safir o stenu a skrabol ho. 1
Vortex-Tempus Odesláno úterý v 12:46 Nahlásit Odesláno úterý v 12:46 Black Friday vo WDL ma dostal… proste som nemal srdce to tam nehat… este by ich kupil nejaky neznaboh 7 1 1
lupo Odesláno úterý v 12:49 Nahlásit Odesláno úterý v 12:49 před 2 minutami, Vortex-Tempus napsal: Black Friday vo WDL ma dostal… proste som nemal srdce to tam nehat… este by ich kupil nejaky neznaboh hahaha! ja som to tusil!!!
Vortex-Tempus Odesláno úterý v 13:11 Nahlásit Odesláno úterý v 13:11 před 21 minutami, lupo napsal: hahaha! ja som to tusil!!! Prd tusil... ty si to vedel... ved som sa ti priznal
EpsteinBarr Odesláno úterý v 13:55 Nahlásit Odesláno úterý v 13:55 Ja furt len s tymi chudinkami, co ich este aj natahovat staci raz za tyzden. Ale vcera sa preleteli, celu polhodinu, medzi KE a BA 3
Vortex-Tempus Odesláno úterý v 14:11 Nahlásit Odesláno úterý v 14:11 před 14 minutami, EpsteinBarr napsal: Ja furt len s tymi chudinkami, co ich este aj natahovat staci raz za tyzden. Ale vcera sa preleteli, celu polhodinu, medzi KE a BA A ozvat sa nevies? Uvidime ako dlho ta linka vydrzi... ze by som sa aj siel pozriet na divoky vychod
lupo Odesláno úterý v 14:57 Nahlásit Odesláno úterý v 14:57 před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Prd tusil... ty si to vedel... ved som sa ti priznal no. to je fakt. kazdopadne, mam stastie ze su prec, lebo keby mi zavolali ze mi dosiel ten gumovy remienok a zbadam to tam tak asi po nich skočim tiež. A to pritom vlastne chcem uplne ine radia.
pciza Odesláno úterý v 16:55 Nahlásit Odesláno úterý v 16:55 před 4 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Black Friday vo WDL ma dostal… proste som nemal srdce to tam nehat… este by ich kupil nejaky neznaboh A dobře jsi udělal, protože by je mohl koupit někdo kdo by zjistil že vlastně nemají minutové indexy a datum a vlastně že to jsou hodinky na hovno a že vlastně stačí plastový Casio za čtyři kila! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se