Tomino2007 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Přímo na šroubek/osičku. Když jsem kupoval 3312 s tímto click (krokodýl+ guma), zjistil jsem, že stejně jde nakliknout na všechny Luminory. A naopak, použít na 3312 i starší strapsy (s trubičkou). A tak jsem si zvykl na rychlovýměnu, že jsem dokoupil i další origo click. Vtipné je, že v nabídce na webu na Luminor 44 jsou jen gumy, přes Carollinum šlo objednat i kůže, v jejich systému vidět jsou. Jediný problém je spona. Na 3312 je taky rychlovýměnná spona (nepotřebuješ šroubovák), ale objednat ji se mi zatím nepovedlo ani přes Carollinum.
Cancri Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 3 minutami, Tomino2007 napsal: Přímo na šroubek/osičku. Když jsem kupoval 3312 s tímto click (krokodýl+ guma), zjistil jsem, že stejně jde nakliknout na všechny Luminory. A naopak, použít na 3312 i starší strapsy (s trubičkou). A tak jsem si zvykl na rychlovýměnu, že jsem dokoupil i další origo click. Vtipné je, že v nabídce na webu na Luminor 44 jsou jen gumy, přes Carollinum šlo objednat i kůže, v jejich systému vidět jsou. Jediný problém je spona. Na 3312 je taky rychlovýměnná spona (nepotřebuješ šroubovák), ale objednat ji se mi zatím nepovedlo ani přes Carollinum. Nasel bys pls link na tu sponu na ofiko webu?
Tomino2007 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Právě že nenašel. Na webu není a ani Carollinum ve svém systému nemá. Divné. Snad později bude? Vypadá takto, jen zacvakneš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cancri Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 5 minutami, Tomino2007 napsal: Právě že nenašel. Na webu není a ani Carollinum ve svém systému nemá. Divné. Snad později bude? Vypadá takto, jen zacvakneš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hmm, to jsem jeste nevidel. Zkusim se poptat v butiku. 1
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 40 minutami, Tomino2007 napsal: Přímo na šroubek/osičku. Když jsem kupoval 3312 s tímto click (krokodýl+ guma), zjistil jsem, že stejně jde nakliknout na všechny Luminory. A naopak, použít na 3312 i starší strapsy (s trubičkou). A tak jsem si zvykl na rychlovýměnu, že jsem dokoupil i další origo click. Vtipné je, že v nabídce na webu na Luminor 44 jsou jen gumy, přes Carollinum šlo objednat i kůže, v jejich systému vidět jsou. Jediný problém je spona. Na 3312 je taky rychlovýměnná spona (nepotřebuješ šroubovák), ale objednat ji se mi zatím nepovedlo ani přes Carollinum. Ta cena je pre mna asi nepriechodna aj ked je to asi prakticke. Zaujimave ze ziadna tohtorocna novinka to nema… asi sa to az tak neujalo
pciza Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Do lesa jedině s 025! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Cancri Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezkou nedeli vsem! 6
Filip eM Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června PAMe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
pciza Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června 111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Cancri Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aneb kdyz nahodou vlezu do toho spravnyho podniku a capo je fanousek lokalni znacky prijde me pozdravit... ze pry hezky remen a pak vytahne "part of my collection". Jako jo i jidlo ma dobry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června uživatelem Cancri 5 2
Juraj11 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Zpět na Canvasu a svět je zase v pořádku Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1
Cancri Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takze existuje to, je to relativni novinka z lonskeho roku. Ta osicka je zkosena/vybrousena a funguje to tak, ze se ten prostredni zub vytoci proti a tim se to uvolni. Cislo a cena viz krabicka. Funguje to i s klasickyma remenama (nejen ty novy nacvakavaci). Enjoy! 1 1
Cancri Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A uz tam nejdu, kazda navsteva je minimalne dalsi remen! 2 2 1
EpsteinBarr Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června @Cancri Super fotky. Taketo zazitky s Panerai tu treba sypat, je to parada. A fotka tej "collection" v mobile, to ma oblial studeny pot. Fanusik lokalnej znacky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Tomino2007 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 4 hodinami, Cancri napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takze existuje to, je to relativni novinka z lonskeho roku. Ta osicka je zkosena/vybrousena a funguje to tak, ze se ten prostredni zub vytoci proti a tim se to uvolni. Cislo a cena viz krabicka. Funguje to i s klasickyma remenama (nejen ty novy nacvakavaci). Enjoy! No supr. Díky za info. V Praze to neuměli dohledat a na webu to stále nemají.
Piplík Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Dneska opět 233 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
raduzn1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
lupo Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června gumová sezóna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Kid_A Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Pamy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Tomino2007 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Odpolední Don Papa relax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se