Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Canvas uz ocakavam aj ja. Akurat ze Josemu to teda trvaaaaa.....
Skusil som nasadit 24mm originalnu gumu, ale tie 2mm rozdielu by nedal hadam nikto normalny. A kedze je vonku slniecko, aj remen je slnieckovy. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno

Za mě Canvas NEJ. Léto-zima. Nemusím dávat pozor ,jestli si namočím ruce,nebo se potím jak hovado

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
před 43 minutami, EpsteinBarr napsal:

Canvas uz ocakavam aj ja. Akurat ze Josemu to teda trvaaaaa.....
Skusil som nasadit 24mm originalnu gumu, ale tie 2mm rozdielu by nedal hadam nikto normalny. A kedze je vonku slniecko, aj remen je slnieckovy. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Skvělá kombinace a ta barva řemenu hmmm 😍

Odesláno

Aktualne moje jedine Panerai. 
Radiomir robia radost kolegovi tu na fore. A submersible 1389 uz zial nemam.
Hodinky isli extremne do plusu. Ked som to napisal par dni po kupe predavajucemu (kontakt cez chrono, ale nasledne diskusia uz bez tretej strany), poslal okamzite kuriera DHL a hodinky dal skontrolovat = boli u neho takmer tri tyzdne. Kedze amplituda bola stale dost vysoka, na co som ho upozornil (a Ruda mi potvrdil, ze automaticky kaliber sa bude dalej predbiehat), dostal som na vyber. Ci chcem hodinky spät, alebo si vyberiem nieco ine z jeho ponuky, alebo mi vrati peniaze. Chcel som hodinky spät, tie 1389 su proste nadherne a ved su predsa po kontrole. 
Zial, hned prvu noc isli +60 sec. Takze hodinky su spät v IT a peniaze uz na mojom ucte. 

Co som ale chcel...hej, ze jedny Panerai doma. To sa pokusim napravit.
A ze, mimochodom, stale existuju cudzi ludia, pre ktorych je otvorenost, cest a serioznost sucastou bezneho zivota. Kedze hodinky 4x cestovali medzi IT a Kosicami vzdy poistene na plnu sumu, nestalo to malo. Panovi som musel doslova vnutit, ze cast tych nakladov (vsetko platil on) si ma z vratenej sumy stiahnut. 

Ked som sa uz rozpisal. K subom som si samozrejme u Joseho hned objednal patinovany cierny kozeny remen s modrym presitim, sew-in sponou, individualnou dlzkou. No, naco mu bude takyto remen, ked nemam hodinky? Ale Josemu ochota tiez nie je cudzia, takze zmenil to a sam som zvedavy, co pride v konecnom dosledku. 

• Like 1
  • Dát hlas 6
Odesláno
před 3 hodinami, Zeek napsal:

Jsou krásný. Barva řemenu za mne top. Normálně nosím jenom stock, ale tenhle bych snad i zkusil. 

https://www.koziarskadielna.sk/kategoria-produktu/kozene-remienky-na-hodinky-24-mm/

druhý pokus od tohto pána zo Slovenska. Je to super soft koža. veľmi príjemný. Čierny mám od neho tiež, ale púšťal farbu tak ho nenosím. tento modrý je bezproblémový.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...