lupo Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 3 minutami, Vortex-Tempus napsal: Jo tie bezove boli fajnove… Ukazali mi aj co este bude nove do konca roka. Hlavne niekolko Submersible v 44. Esteticky ladene smerom na starsie modely ako napriklad prave tie 24. A budu aj destro Suby. Velky navrat bude mat velkost 42. To ma sice az tak nezaujima ale kedze budu medzi 42 novinkami napriklad aj cierne DLC Luminor tak sa da dufat ze ich na buduci rok spravia aj v 44. @Frantik Je tiez zostanem pri 44. 47 mi nepridu velke ani nepohodlne ale viem ze ked si raz na tu velkost zvyknem uz nebudem chcet nosit nic ine. Potom aby tu clovek predaval co som za tie roky nahromadil… ved by ma drblo ajaj. je sa na co tesit!!!!!!! ja som co-to pocul aj o 47mm suboch smerom stary (moj milovany) slytech
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 16 minutami, lupo napsal: ajaj. je sa na co tesit!!!!!!! ja som co-to pocul aj o 47mm suboch smerom stary (moj milovany) slytech To som si nevsimol ale mozne to je. Novy CEO to vraj cele smeruje spat ku korenom. Myslim ze sa mame na co tesit. 1
Cancri Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 17 minutami, Vortex-Tempus napsal: To som si nevsimol ale mozne to je. Novy CEO to vraj cele smeruje spat ku korenom. Myslim ze sa mame na co tesit. Uz taky bylo na case! Hlavne vypadly každoroční zajimavy limitky...
ZdenoP Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Bullet Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 18 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Snad by som tych 47 aj mohol nosit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde jsi si je zkoušel?
Vortex-Tempus Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 10 minutami, Bullet napsal: Kde jsi si je zkoušel? Panerai butik v Basli 1
EpsteinBarr Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Tie 47 ti sedia absolutne prirodzene, ja tam nevidim jediny naznak, zeby posobili "velko". A naviac, tie 1735, to bola/je laska na prvy pohlad. Bral by som vsetkymi desiatimi. A k tym novinkam? No, ja sa netesim. Vobec. Zase nejake vnutorne nepokoje a pnutia, naco je toto dobre Ale vazne, ak urobia nieco na styl 24, resp. tie uvahy o navrate ku korenom, bude to velmi zaujimave. A btw. medzi 47 a 44 skacem bez najmensich problemov. Vobec to neriesim. Nechcel by som sa ochudobnit o hodinky akymi si 233 len preto, ze su "mensie". To by bola vecna skoda.
Vortex-Tempus Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 14 minutami, EpsteinBarr napsal: Tie 47 ti sedia absolutne prirodzene, ja tam nevidim jediny naznak, zeby posobili "velko". A naviac, tie 1735, to bola/je laska na prvy pohlad. Bral by som vsetkymi desiatimi. A k tym novinkam? No, ja sa netesim. Vobec. Zase nejake vnutorne nepokoje a pnutia, naco je toto dobre Ale vazne, ak urobia nieco na styl 24, resp. tie uvahy o navrate ku korenom, bude to velmi zaujimave. A btw. medzi 47 a 44 skacem bez najmensich problemov. Vobec to neriesim. Nechcel by som sa ochudobnit o hodinky akymi si 233 len preto, ze su "mensie". To by bola vecna skoda. Skakat medzi 44 a 47 by nebol problem... ale skus ist z 47 PAM na 39 Expy alebo DJ 41 Priznam sa ze ked tu nedavno boli 47 Suby za super cenu tak ma hodne cukalo. Za 3 tyzdne mam kulatiny a ked vsetko pojde ako ma tak zase rozsirim zbierku... a bude to 44 1 2
Bullet Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Přidám pár referenčních fotek z jedné akce, já skáču ze 39mm do až 47mm, ty menší rozměry jsou skvelej komfort, ale Pamy zkrátka musí být 44mm nebo 47mm to jinak nejde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
EpsteinBarr Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) 1735 na kazdom kroku, na kazdej fotke….nastastie mam na riesenie ine starosti. Ale su perfektne!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. července uživatelem EpsteinBarr 5
Lukáš3 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Pro mě nové 372 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
EpsteinBarr Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července @Lukáš3 To su tie z inzercie? Ake mas pocity? U mna dnes starinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Tomino2007 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Dnes na slušňáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vortex-Tempus Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vortex-Tempus Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Pridam este nejake foto z ocumovania. Tento krat AD v Bratislave Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lukáš3 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Před hodinou, EpsteinBarr napsal: @Lukáš3 To su tie z inzercie? Ake mas pocity? U mna dnes starinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj z místní inzerce od @Jony... Pocity? Obrovský hodinky. Strašně tahají oči. Brutální tooly. Ale vzhledem k akrylu vlastně asi vůbec . Mám o ně hrozný strach, ale jinak jsem nadšený. Zároveň už teď lituji, že jsem dal pryč Radiomiry budu muset najít nějaké jiné . Ale ten pohled na zadní stranu stojí za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
EpsteinBarr Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července U mna su 372 asi najcastejsie nosene hodinky. V tesnom zavese su 233. Tie som kupoval v stave, trufnem si povedat 99%. Vcera som skumal lupou 24ky, a ze sa len tak zbezne pozriem na tie 233. Ostal som zhrozeny, co vsetko som "im urobil" za tych par mesiacov ozaj aktivneho nosenia. Proste tie leskle plochy okolo skla, schytavaju vsetko mozne. A to sa povazujem za niekoho, kto hodinky nosi s velkym citom a netrieskam nimi kde pride. Mme to plexisklo na 372 paradoxne odburava nejaky stres, alebo ako to nazvat. 1
Lukáš3 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 36 minutami, EpsteinBarr napsal: U mna su 372 asi najcastejsie nosene hodinky. V tesnom zavese su 233. Tie som kupoval v stave, trufnem si povedat 99%. Vcera som skumal lupou 24ky, a ze sa len tak zbezne pozriem na tie 233. Ostal som zhrozeny, co vsetko som "im urobil" za tych par mesiacov ozaj aktivneho nosenia. Proste tie leskle plochy okolo skla, schytavaju vsetko mozne. A to sa povazujem za niekoho, kto hodinky nosi s velkym citom a netrieskam nimi kde pride. Mme to plexisklo na 372 paradoxne odburava nejaky stres, alebo ako to nazvat. A jak dlouho ty 372 máš? A v jakém stavu máš to "sklo"? Ptám se, abych věděl, jak moc se mám bát . Já jsem na hodinky hrozný puňťa a jsem na ně hrozně opatrný. 233 jsou taky moooc hezký
EpsteinBarr Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Mam ich kratko, od 2/2026. Striedam ich len s 233. Ziadne ine hodinky nenosim. Takze v podstate su 5 mesiacov na ruke. Sklo bolo menene v Panerai servise nejaky pol rok-rok (musel by som dohladat doklad) predtym, ako som ich kupil. Cize je povedal by som v 100% stave. Mas v baleni aj nahradne plexi? Mna to uplne pobavilo, ked som ho nasiel nahodou relativne nedavno
Bullet Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Pridam este nejake foto z ocumovania. Tento krat AD v Bratislave Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten modrej cifr je hodně zajimavej, viděl jsem to naživo, z fotek to tak vidět není...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se