Piplík Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) Excelentní představení české sestavy Losers Cirque Company sledovat jedině s Panerai na ruce . A večerní drink to zakončil. Letní Letná opět po roce zase skvělá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna uživatelem Piplík 6
Vortex-Tempus Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Kupa54 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Tomino2007 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Při pondělku, po dovolené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Juraj11 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Konečně prší Sent from my iPhone using Tapatalk 3
pciza Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vortex-Tempus Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Dnes mi prisla nova hneda a modra guma, zena a dieta boli z domu tak som trochu prezuval. Problem je ze ta hneda je dost tmava a skoro na kazdej fotke to vyzera cierne… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Bertik Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Bullet Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Kdo chce čistý cifr volí Radiomir 210, kdo potřebuje sekundy volí Radiomir 183 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna (upraveno) A kdo mikrorotor v nízkém pouzdře 1940 se solidníma nožkama, volí 572 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna uživatelem Radek124 1 2
Piplík Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna “Kobliha 233” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Ta lineární rezerva nátahu je prostě výborná. 2
lupo Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna po dlhšej dobe zas panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Juraj11 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Dnešní procházka Sent from my iPhone using Tapatalk 5
Lukáš3 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Pořádný hodinky chtějí pořádnou sponu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Cancri Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 35 minutami, Lukáš3 napsal: Pořádný hodinky chtějí pořádnou sponu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak ta je!
Juraj11 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Jsem si udělal malou radost Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1
EpsteinBarr Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna @Lukáš3 Pohodlna? Da sa po celom dni na ruke? @Juraj11 Hrncek na kavu/caj? Ty brdo...fajn namet na nejaku nasu Paneristicku chronomag limitku? U mna nic nove. 024 mi kompletne rozhodili čakry. Bol som dlho super "vyzenovany", ale toto sa neda dat dole z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Lukáš3 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 33 minutami, Cancri napsal: No tak ta je! před 18 minutami, EpsteinBarr napsal: @Lukáš3 Pohodlna? Da sa po celom dni na ruke? Spona jo je super. Je hodně zahnutá. Já ji mám už hrozně dlouho. Nosil jsem ji vč. té kůže na 183. Ale tady je už trochu problém celková velikost hodinek a té kůže potřeboval bych to mít o půl dírky větší... Když "uberu/povolím" celou dírku, tak už je mám volné a padají mi k ruce. Ale jo, vzhledem k tomu jak moc se mi tahle kombinace líbí, tak je to v pohodě 1
pciza Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se