Kostra Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Rubber Tuesday:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Green TuesdayHezky pěkně! Už se na něj taky těším.Já dneska na tomhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Kostra: moc pekny. Ted jsem si uvedomil, ze mam druhy PAMy a jeste nikdy jsem je nezkusil na ty cerny original gume :-) pciza: peknej vintaznik, sedi jim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Sice to není přímo na ruce a nemá to ucho, ale snad to sem taky zapadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Prave ze pekne.Priznam se, ze jsem si vzdycky myslel (a nekdy i tvrdil), ze Panerai musi byt jenom s uchem.Dnes uz mam nazor jiny a Radiomiry se mi libi cim dal vic.Pekny jsou, Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Red (dark) Wednesday :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Nádherný řemen;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Habadej tohle fakt umi, jsem nadsenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Musím říct že to mám jako Murphy, taky mám raději ušáky, ale musím taky uznat že ty 512 jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Dneska to sakra svítilo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Kaucuk mi na PAM nevyhovuje tak pred letom experimentujem s Erikinou trenko-gumou. Myslim ze tomu asi dam sancu a objednam spravny rozmer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Josef neeee, to nevypa vubec dobre;-! Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Mne sa to celkom pozdava? jasne chybaju tomu 2 mm a vyzera to trochu punkovo. Pred par tyzdnami som bol u AD a pozeral na nove origo PAM NATO tak ma napadlo ze nieco take skusim.usim nieco vymysliet na leto.Guma ma stve a to vratane rubber B a na kozi to v tych horkach nedam. Potom mi stoja cele leto v Boxe a to nechcem. Ak poznas nejaky canvas co nie podsity kozou a nie je lacny tenky shit tak sem s napadom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 U 590 s plechovým deklem na to asi sere pes, ale majitelé kousků s průhledem by u provlíkaných hadrů/kožek měli včas počítat s tím, že tyhle věci jak magnet přitahují k dýnku svinčík/písek, který jej postupně celé doškrábe (a jako bonus zvedá už tak obludnou výšku pouzdra na ruce o další milimetr)... takže když už hadr, tak něco solidního (pro vyplnění díry u mezi nožkama) klasicky na stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 VortexMays Berlin robi rolled canvas veľa farieb ale 140-200? ale bez koze a do vody Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Lumi na 510! Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Hezky šajní;-) U mě na víkend přezuto do žluta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Dneska na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se