Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

I "začátečník" může ve vhodném okamžiku spustit lavinu nákazy - zrovna u Paneraiho by mohli vyprávět... :)

Ještě předloni jsem si říkal, co za magora si může tak předražený olbřímí cibule připnout na pazouru - no a včíl radši ani nepočítám kolikrát už jsem si během pouhých 24 hodin stihl přehodit řemínek... :D

2LovecK: Zatím tvrdnu doma, lokální čas posunutý proti hlavnímu se doufejme brzo užije na cestách...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS: Nasadit "Round Cut" RubberB byl po všech těch bleskově přezouvatelných kožkách doslova porod na celé dopoledne. Ale jak jsem se v Sobotu ošíval že gumáka vlastně ani nechci, dnes jsem KFL vděčný za to že mi ho prakticky zadarmo vnutil... Teprve s ním ty hodinky vypadají kompletní, ucho neodstává a hodinky na ruce subjektivně vypadají o dobré 4 milimetry nižší:

post-18308-0-93524500-1433158936_thumb.jpg
post-18308-0-38762400-1433158953_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Podložená džínovina je taky exkluzivní - škoda že to indigo má mrcha u každejch gatí pokaždý trošku jinej odstín...  

Než mě přejde nadšení z RubbeB, který šikovný švec by mi byl ochotný vytunit některou z tenčích kožek odstřižkem z černých Wranglerek?  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Dnes mi na letní provoz dorazily 2 "sportovní" hadráky (časem zkusím lepší fotky)...

můžeš dát víc foto toho morellata a překlápěčky

díky

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Nechce se mi teď na večer znova páčit RubberB, tak zatím aspoň samostatně...

post-18308-0-04733900-1433969252_thumb.jpgpost-18308-0-46737400-1433969252_thumb.jpg

Leštěná překlápěčka je archivní 20mm "jakoBreitling" RIOS Aircraft ze Strapshopu - chtěl jsem jen zkusit jak to instalatérské nářadí bude vypadat bez klasické spony (poštěváci mi zrovna dnes zašantročili 22mm kousek) a tak mi ten relativně tenký hadráček 24-20 přišel zrovna do rány. Do budoucna vážně plánuju pošití některého z plochých jihoamerických kožeňáků černýma džínama, protože ten kousek od Oty (viz výše) je prostě geniální...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...