pciza Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 A já dneska zatím Panerai na ruce nemám, ale něco do sbírky dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Ten vizual mam doma taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Jsem tu pěknejch pár let a nikdy jsem těmhle hodinkám nepřišel na chuť. A teď je to najednou ta nejpřirozenější věc na světě:-) Já když se mi někdo zeptá co to mám na ruce, tak zásadně odpovídám, že to nebude znát, protože to jsou hodinky do kterých musí člověk vyzrát. Tím nijak nemyslím, že by jsi po těch letech nebyl hodinkově vyzrálý, ale přesně to co píšeš. Prostě a jednoduše to chvilku trvá a pak už nechceš jinak. ps. Jsou fakt parádní a sedí ti jak pr..l na hrnec. Pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 2 hodinami, Frantik napsal: Ten vizual mam doma taky Tvl, z té zdi by mi při mým OCD prdla céfka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Na pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 (upraveno) Lovec: Čeká na novej štuk Upraveno 18. ledna 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 6 minutami, LovecK napsal: Tvl, z té zdi by mi při mým OCD prdla céfka! Mne uz prdla, kurwa, Fanousi, v sobotu to zalatujem a dame pifko, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Až březen je to objednaný Jeste nove zárubně a dveře, zeď a malba vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Ale zas jako vocenuju, ze horní hrana futer a vobrazu licuje, to budes muset po voblozkach předělat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 6 minutami, LovecK napsal: Ale zas jako vocenuju, ze horní hrana futer a vobrazu licuje, to budes muset po voblozkach předělat… No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Golden hour:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Titanovky na novym řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 U Medvídků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Back side of the dark. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 S instalatérskejma elektrikářem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 V 21. 1. 2022 v 20:15, pciza napsal: Titanovky na novym řemenu Pěkně ti to ladí a líbí se mi tvůj styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se