Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 28 minutami, Frantik napsal: před 9 minutami, pciza napsal: Neměl jsi ani odcházet tady je nejlíp no jo, bratri v triku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Před hodinou, pciza napsal: Neměl jsi ani odcházet tady je nejlíp Ámen!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 20 let a,ty tritiovky ještě docela pěkně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 219 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 21 hodinami, Toblin napsal: 219 Trochu jsem si lámal hlavu s tím, kde máš konec ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Cestou do Balíkovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 4 hodinami, tomina666 napsal: Trochu jsem si lámal hlavu s tím, kde máš konec ruky. Tak kdybych si nepřečetl tvůj koment, tak si do smrti myslím, že je ta bunda rukavice a rukavice bunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 @tomina666 Ha! Chápu Je to pravačka. Ale jde tu především o hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 12 hodinami, Toblin napsal: @tomina666 Ha! Chápu Je to pravačka. Ale jde tu především o hodinky.. Tak ty jsou samozrejme prepychovy to je jasny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 22 hodinami, dabelM napsal: Cestou do Balíkovny Parádní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Za par dni to bude 5 rokov co mi robia radost… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 8 hodinami, pku napsal: Tak ty jsou samozrejme prepychovy to je jasny!!! Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Bez buned a rukavic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) V 7. 12. 2023 v 18:11, Toblin napsal: Bez buned a rukavic Pecka! Já jsem můj hodinkový vlhký sen Panerai zatím odložil po novém roce.. ale pořád mě to k PAM magicky táhne. Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem tomina666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Koupil jsem jim takovou trochu silenost v podobe modreho maskace a ve vysledku to sedi k tomu cifru a vypada to vcelku dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Před hodinou, pku napsal: Koupil jsem jim takovou trochu silenost v podobe modreho maskace a ve vysledku to sedi k tomu cifru a vypada to vcelku dobre. Jj pásne. Vždyť jim sluší skoro všecko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 A v pátek odpo budu jestli všechno klapne Na Hradčanské. Tak kdyby se někdo chtěl přidat na dobrou Plzničku Frantik, pku, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se