Piplík Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Tyhle 795 se mi líbí. Já už týden nesundal z ruky 1312. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Přezuto na canvas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Jo, ten jim sedne jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Dneska venčím 1314 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Dneska jsem za slušňáka (-: Oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 514 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Suby a jdu ochutnávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Tyhle bych rad nekdy ponosil,jinak prijemne ochutnavani preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Už měsíc 111Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března před 28 minutami, Pivas napsal: Tyhle bych rad nekdy ponosil,jinak prijemne ochutnavani preju Není problém, jestli chceš, na zkoušku zapůjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Carollinum představilo novinku z portfolia značky Panerai k příležitosti přestupnému roku. Hodinky s perpetual kalendářem jsou opravdovou lahůdkou pro všechny milovníky mechanických hodinek. Já se mohl k této akci přichomejtnout jako fotograf a bylo to moc fajn. Samozřejmě, musel jsem si nějaké kousky vyzkoušet - suby, 915, Radiomiry a tuším 1313… no paráda veliká! Zas měl člověk dojem, že Panerai nesmí chybět ve sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Chvíli jsem se vyhříval na terase s 1312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 4 hodinami, Richard Eš napsal: Ten ciferník je stejně super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 4 hodinami, pciza napsal: Ten ciferník je stejně super! Je! Viděl jsem live a top.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se