distar Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Prima energický den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 I v Dallasu je hezky jupííja jejj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2024 Protiklady sa pritahuju… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Také jsem je po delší době vytáhnul na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Brýden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 6 hodinami, Horhe napsal: Brýden jaké je prosím číslo tohoto modelu? Nemá náhodou někdo na prodej? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Právě teď, M.P.007 napsal: jaké je prosím číslo tohoto modelu? Nemá náhodou někdo na prodej? Děkuji PAM233 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 1 minutou, Horhe napsal: PAM233 Děkuji moc, jdu se mrknout na nabídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Dva na praseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Ahoj, tak jsem dnes utrpěl málem infarkt. Zkoušel jsem si tyto krásky v butiku v Dubaji a jen tak ze zajímavosti jsem se zeptal na cenu. Prodavač se špatně podíval a řekl mi cenu za ocel místo karbonu což samozřejmě ani jeden z nás netušil. Ač jsem je vůbec nechtěl, tak jsem se rozhodl, že je tam za tu cenu nemůžu nechat. No nic zkrátit to. Bylo mi to divný, tak jsem mu řekl, jestli si je tou cenou opravdu jisté a bylo po srandě. Samozřejmě, že zůstali hezky v obchodě a já mám zase o čem přemýšlet, protože jsou fakt super a co si budeme povídat, ocel by mi taky stačila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Tiez so mal moznost skusit. Vyzeraju fakt dobre ale na moj vkus velmi lahke na ruke… prislo mi to skoro ako nejaky Gshock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se