Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Myslim ze toto pojde… 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Ta zelena guma im teda sedi Zbierku PAM uz teda mas celkom slusnu. Chcelo by to nejaku rodinnu fotku Ja "len" takto s mojim jednym a jedinym biednym kuskom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 4 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Myslim ze toto pojde… Tak nakonec tyhle? Místo 1314? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 1 minutou, pciza napsal: Tak nakonec tyhle? Místo 1314? Noooo... pochopil som ze budem skor ci neskor nutne potrebovat cierne 1312 a brat to iste v bielej by uz bolo prilisne rozhadzovanie. Trojdnove dvojrucky s logom som este nemal a tak som sa rozhodol ze tuzbu po bielej uspokojim tymto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiomir1976 Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Ponuro, ale aktuálně moje nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince před 23 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Noooo... pochopil som ze budem skor ci neskor nutne potrebovat cierne 1312 a brat to iste v bielej by uz bolo prilisne rozhadzovanie. Trojdnove dvojrucky s logom som este nemal a tak som sa rozhodol ze tuzbu po bielej uspokojim tymto... No, ale samozřejmě gratulace k novému kousku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Před hodinou, pciza napsal: No, ale samozřejmě gratulace k novému kousku! A samozřejmě mně začínáš trošku děsit budu muset něco přikoupit, protože mám pocit že mně začínáš dohánět! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince před 45 minutami, pciza napsal: A samozřejmě mně začínáš trošku děsit budu muset něco přikoupit, protože mám pocit že mně začínáš dohánět! Sakra ja zacinam desit sam seba… uz mam v hlave plan na dalsie 3 kusy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Tu clovek lahko chyti nejaku infekciu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Tu clovek lahko chyti nejaku infekciu… Uz si chytil len si to este plne neuvedomujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 07:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno čtvrtek v 20:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:36 Dneska vyjimecne neco specialniho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:03 @Potkan Parada… Neuchâtel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno čtvrtek v 21:23 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:23 Jo, ale behem prohlidky se jinak fotit nesmelo. To maiale bych nutne potreboval do kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 22:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:43 Sakra ja sa chystam uz rok a nejako mi to nevychadza. Robia to len vo Stvrtky a vzdy sa obtyzden strieda Anglictina a Francustina… vzdy ked som v okoli tak je FR a to fakt nedam… Maju tam aj nejaky factory shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno čtvrtek v 23:06 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:06 Nemaji. Seznam butiku najdes na strankach. Ja bych se zajel podivat do Casa Panerai Milano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno pátek v 09:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:20 před 9 hodinami, Potkan napsal: Nemaji. Seznam butiku najdes na strankach. Ja bych se zajel podivat do Casa Panerai Milano. Ja mam jeden butik pod nosom, v Basli... dufal som skor ze sa vo fabrike bude dat kupit nejaky merch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno pátek v 10:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:14 Neni tam nic. Tohle ma Omega a IWC zmaknuty lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se