Exiztence Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Stejně jako oblekovky mají být malé tak taky PAMy mají být veliké :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 no je to fakt asi jen o osobním pocitu... jak klasické, tak 1950pouzdro mě přišlo ve 44m velké, ale jak říkám objednal jsem si je zas, tak uvidíme no, prostě jsou boží no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Klasické luminor pouzdro je proti 1950 výrazně "menší" resp. nositelnější, lépe padnoucí. Měl jsem 1950 2x a pokaždé jsem prodal... Teď mám 2x klasické luminor pouzdro na zápěstí 19,5 je to ideál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 no, já mám 18 a 44mm Pamy jsou prostě velký.... ono Pamy jsou tady velký skoro všem, jen si to nikdo nepřipustí, já teda 4x koupil a 4x prodal skrz velikost...., ale vzhledem k tomu, že sem předevčírem zase poslal zálohu na PAM, tak to je asi osud no..... A to si začínal na 46,5 jestli si dobře pamatuju. Jinak já bez ohledu na to co píšu výše budu také stejně nepoučitelný a nějaké 1950 koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 No jasne, Zenith Defy, Stratos a velky Bečka no... Ale mas pravdu, ze osmidenky 560btlo mnohem nositelnejsi než 312 a je to jen o tom pouzdru.... A to si začínal na 46,5 jestli si dobře pamatuju. Jinak já bez ohledu na to co píšu výše budu také stejně nepoučitelný a nějaké 1950 koupím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 ale vzhledem k tomu, že sem předevčírem zase poslal zálohu na PAM, tak to je asi osud no..... Co to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Jardo gratulujem k 8-dňovkám. A aby som nebol od témy /dal som si ich len na fotenie, preto ten dátum/: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Nakonec poprvé 42mm.... 392ky...Co to bude? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Jardo gratulujem k 8-dňovkám. A aby som nebol od témy /dal som si ich len na fotenie, preto ten dátum/: Juro, díky Tvé 441 mi stále nedají spát. Možná je to ta pravá volba v rámci pouzdra 1950. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Nakonec poprvé 42mm.... 392ky... Sent from my iPhone using TapatalkVyzrálá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 1950 pouzdro je hold tlustý jak sviň, ale přijde mi že je o moc hezčí než u 560/510. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 To asi je no, ale hold to klasicky lepsi sedi na ruce no... Na 1950ve 44 je fakt potreba poradna tlapa :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 PAM 422Krutě! Zatím jsem tady žádné jiné neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 1950 pouzdro je hold tlustý jak sviň, ale přijde mi že je o moc hezčí než u 560/510.Ale ale ale. Vždyť jsou mezi jednotlivými pouzdry v řadě 1950 velké rozdíly. Třeba to moje 47 mm manuál sedí na ruce mnohem líp než automatové (např PAM 312) 44 mm pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 To máš pravdu, jsem nějak moc zobecňoval, spíše tedy 1950ky s p9000kou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Vyzrálá volba.Naopak. Čím blíže k originálu - 47 nebo dokonce 60 mm ;-) tím lépe. I když připouštím, že na velkého egypťana nemám morál ani já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Sorry, ale to zní jak říjnové poměřování pindíků u bazénku s ledovou vodou - vydržte do jara a nápady na rvaní potápek pod slim-fit manžetu Vás přejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Naopak. Čím blíže k originálu - 47 nebo dokonce 60 mm ;-) tím lépe. I když připouštím, že na velkého egypťana nemám morál ani já.Pokud mám párátko, tak nebudu nosit na zápěstí budík... originál neoriginál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 cca 17 hele, vcelku malá Diky samozrejme jsem myslel 312 - uklep..no velka skoda ze nektere mensi radiomiry nedelaji s datumem - byly by to univerzalni, dokonale hodinky (aspon pro me) zacinaji se me libit cim dal vic (a to jsem soucasny omega fan ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Zpátky k PAM372 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se