lupo Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 1 minutou, pciza napsal: Rum ano! Cigára ne. Mám část příbuzenstva v Podbrezové. Tak se někdy zastavím bratu, ty si upratal s paneristi komunitou tak, ze nedostanes limitku, ty dostanes sochu na Ponte Vecchio! 3 1
Vortex-Tempus Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna (upraveno) před 19 minutami, lupo napsal: však ale uznaj!!! je to Pán! Bez akejkolvek debaty a pochybnosti ANO. Nehovoriac ze tuto PAM sekciu dlho tahal viac menej sam. Nebyt jeho fotiek ani ja by som nekupil druhe a dalsie PAM. @pciza ja by som strasne rad videl co by sa dialo keby si napochodoval do toho butiku vo Florencii… podla mna by tie kerky nerozdychali Nieco ako ked zoberies blondaka do africkej dediny Upraveno 6. srpna uživatelem Vortex-Tempus 2
lupo Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 8 minutami, Vortex-Tempus napsal: Bez akejkolvek debaty a pochybnosti ANO. Nehovoriac ze tuto PAM sekciu dlho tahal viac menej sam. Nebyt jeho fotiek ani ja by som nekupil druhe a dalsie PAM. @pciza ja by som strasne rad videl co by sa dialo keby si napochodoval do toho butiku vo Florencii… podla mna by tie kerky nerozdychali Nieco ako ked zoberies blondaka do africkej dediny Nebudem to tu rozvádzať, je to len moja chyba-rozhodnutie že sa nepohybujem online, ale pri panerai som 20 plus rokov.. ale poviem to asi tak, že by ma ani na milimeter nenapadlo že existuje živá forma paneristi TU lokálne, resp kúsok autom v CZ! Ja mam úprimne radosť že to tu takto žije! a čo by sa stalo keby šiel do florencie? Podľa toho kto by zrovna bol v práci, ale predpokladam že by ho rovno upratali hore na poschodie a pri kave by si pozrel muzeum a odisiel by s igelitkou merchu.. minimalne dvaja ludia čo tam pracujú sú “naši”.. zariadiť sa to da.. a hodinu autom od florencie si vieš dokonca pozrieť aj “maiale” dokonca dve 1
Haades Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 50 minutami, pciza napsal: Taky ještě není úplně hotovo Tak teď jsem dostal vyražený dech znovu. Nečekal jsem, že domácí muzeum se dá ještě o další level povýšit. Jdu to rozdýchat a klaním se králi 1
Vortex-Tempus Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 10 minutami, lupo napsal: Nebudem to tu rozvádzať, je to len moja chyba-rozhodnutie že sa nepohybujem online, ale pri panerai som 20 plus rokov.. ale poviem to asi tak, že by ma ani na milimeter nenapadlo že existuje živá forma paneristi TU lokálne, resp kúsok autom v CZ! Ja mam úprimne radosť že to tu takto žije! a čo by sa stalo keby šiel do florencie? Podľa toho kto by zrovna bol v práci, ale predpokladam že by ho rovno upratali hore na poschodie a pri kave by si pozrel muzeum a odisiel by s igelitkou merchu.. minimalne dvaja ludia čo tam pracujú sú “naši”.. zariadiť sa to da.. a hodinu autom od florencie si vieš dokonca pozrieť aj “maiale” dokonca dve Uplne chapem… nepouzivam FB, Instagram ani nic ine… toto a bohuzial polomrtva slovenska hodinkomania su moje jedine socialne siete.
pciza Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Já jsem takovej stydlivej. Ve Florencii v Panerai jsem byl ještě když sem neměl kérky. A teď vždycky jedu kolem Florencie obytňákem (Toskánsko, Kalábrie) a ne a ne se tam dostat vždycky to vychází na noc. A asi stejně bych tu kérku neukazoval. Vzal bych triko z dlouhým rukávem 3
pciza Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna A jsem moc rád jak to tady v Panerai klubu žije. Že jsem pár lidí namotivoval. A nejsem magor sám!
pciza Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna A samozřejmě díky všem za pochvalu. To bude pro mne motivace to konečně dotáhnout. Jak sbírku, tak tu kérku! Du zavolat Vokymu a objednat se! 4 1
zekon7302 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 5 hodinami, pciza napsal: A jsem moc rád jak to tady v Panerai klubu žije. Že jsem pár lidí namotivoval. A nejsem magor sám! Bych byl už dávno taky, ale jsem ujetej na menší rozměry. Pak zamrzlo peklo(o tom je story z Bakerem), a já si pořídil 1270, no ale ta váha? Takže jsem vyhlížel 0926 a povedlo se. Jo tak trochu do té pam rodinky patří i ty tzv babypanerai, které jsem musel mít. A možná bych potřeboval i Submersible, jen trochu menší. 5 1
Tomino2007 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 8 hodinami, pciza napsal: Taky ještě není úplně hotovo Tak náčelníka bychom měli!!! 1
Haades Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Po včerejší isnpiraci, dnes nepřipadalo nic jiného v úvahu vzít na ruku. 3
Vortex-Tempus Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Nie je nic lepsie ako lenive leto na juznom slovensku Mala ranna prechadzka k nasmu dedinskemu pristavu… La Zpezia to nie je, ale clovek musi holt varit s tym co ma 5
Vortex-Tempus Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 12 hodinami, zekon7302 napsal: Bych byl už dávno taky, ale jsem ujetej na menší rozměry. Pak zamrzlo peklo(o tom je story z Bakerem), a já si pořídil 1270, no ale ta váha? Takže jsem vyhlížel 0926 a povedlo se. Jo tak trochu do té pam rodinky patří i ty tzv babypanerai, které jsem musel mít. A možná bych potřeboval i Submersible, jen trochu menší. Ja som taky roztrhany pri tychto Due… su to naozaj pekne modely a ze to nie su potapky mi vobec nevadi. Ani to ze ako take maju ucho… Ale WR 30? Este aj Cartier da 100. Jednoducho nerozumiem preco. Technicky by to nemal byt problem, ze to je kvoli nejakemu setreniu tiez neverim… co mal asi Luigi v hlave ked to odkepol do vyroby? V dnesnej dobe by vsetko co nie je zo zlata, chronograf alebo grand complication malo mat WR 100 ako absolutne minimum Jo a sedia ti velmi dobre… 2
YPO Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Panerai za ty roky spadnul do stejnýho hnoje jako všichni ostatní. Sekaj vocucaný módní modely a na výběr není nic. Když se podívám na současný luminor, tak mi dávají smysl jenom tyhle jediný hodinky. Všechno ostatní je buď malý, nebo velký, nebo to má datum potažmo voděodolnost na hovno. Nepochopitelný kam až ta značka kterou jsem měl rád zašla. 2 1
tomina666 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Nové obutí od kamaráda a taky trochu modré při pátečku! 5 1
pciza Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 4 minutami, tomina666 napsal: Nové obutí od kamaráda a taky trochu modré při pátečku! Ať slouží! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se