SMX Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Nedávno som si kúpil hodinky tejto značky, konkrétne tento model-Pierre Ricaud P16848.4116Q titanové. Máte niekto skúsenosti s touto značkou alebo dokonca s týmto modelom. Je mi jasné,že za tú snu to nebude žiadny zázrak ale i tak ?
USER47 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Těžko říct, co chceš slyšet. Standardní čínskej noname s evropsky znějící značkou. Uvnitř je obyč quartzová miyota v ceně asi 8 dolarů, ta na tom bude asi nejkvalitnější. Ty hodinky službu určitě nějakou udělaj, přesný budou taky dostatečně, těžko něco víc řešit, když už sis je stejně koupil. Btw: googlení odkazuje hlavně na polský weby, takže je to dost možná polská firma s francouzským názvem prodávající čínskou produkci s japonskejma strojkama.:-D Upraveno 4. února 2015 uživatelem USER47
SMX Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Vďaka za odpoveď . V podstate asi to som si aj ja myslel. No hodinky sa mi dizajnovo páčia a hlavne sú titanové a so zafír. sklíčkom. Dúfam že nejaký čas poslúžia. Titan mi vyhovuje práve pre svoju ľahkosť, tepelnú prívetivosť a vzhľad. Mal som zo 4roky titanové Lorusy, no bohužial nedávno som ich stratil. Bol som s nimi spokojný až na ťah, kde sa ulomila spona a musela byť nahradená novou oceľovou. Detto na synových Pulsaroch. Zrejme zlé konštrukčné riešenie. Dúfam že nebude použité aj na Seikách ( ako koncernovej jedničke), ktoré by som chcel výhľadovo kúpiť. Hodiniek v titanovom prevedení do 200-300 éčiek nie je až tak veľa a iný materiál moc nechcem. Páčia sa mi aj Wenger Sea Force. Trochu mi pripomínaju staré Prim sport, ktoré som si kúpil ako prváčik na priemyslovke a používal zo 30 rokov. Po vyčistení by snáď fungovali aj teraz(musím skúsiť).
Geodet Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Myslíš tuhle kombinaci? Trochu jako David a Goliáš.
SMX Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Fúha, ale to bude asi trochu skreslené- nie ???
Geodet Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Trochu to zkreslené je. Ten řemínek u Wengerů to nepustí na desku stolu. Takže jsou blíž foťáku. Ale stejně je to 43 mm versus 36 mm.
USER47 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Moc podobností tam ovšem není, kromě toho, že jsou to hodinky a že maj lunetu.
martar Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Aha, já myslel že je řeč o PS1 Igen, tam jistá podoba při troše dobré vůle je...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Citizen Miyota NH35. http://www.pr-watches.com/index.php/en/watch/view?id=120
USER47 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Nic jako "Citizen Miyota NH35" neexistuje, hodit si to do oficiální specifikace ukazuje slušnou zoufalost. NH35 je od Seika, nikoli od Citizenu. Navíc v tomhle vlákně je to trochu offtopic, občas s těma náhodně rozhazovanejma odkazama působíš jako nějakej bot. Upraveno 5. února 2015 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se