Návštěvník Snow Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 De Bethune DB28 Maxichrono Titane zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-De-Bethune-DB28-Maxichrono-Titane-L-expression-contemporaine-d-un-instrument-de-mesure-du-temps-No_10671.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Na De Bethune skoro až usedlý hodinky, ale kombinacé bílej cifr a modrý ručky můžu, takže za mě pěkný, zajímavá je minutová stupnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Tento tvar pouzdra se jim fakt povedl. Je to nádherný kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Jsem v šoku - to je ....... ještě radikálnější, než Habring2. Nový nejlepší automoto chronograf v cigiho světě. Asi ještě plynuleji bych se sžil s redukovaným, 12hodinovým sčítačem. Ale špica chce halt svoje specialitky. Díky, snow, posunuls mi hranice, zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Síce staršie videá, ale snáď stoja za pozretie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se