Core Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Tak Štajny Ocean 1 black vytuněné keramickou lunetou objednány usoudil jsem že mi 42mm bude stačit. Máte nějaký trik jak vydržet čekat na dodání měsíc až 2 a nepřemýšlet o tom furt? Tyhle jsou fakt poslední
Eddie75 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Dej si bacha!!!! Ja za tento tyden tady koupil dvoje potapky.
Core Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Do prodejní sekce pro jistotu nelezu měl jsem tel. z chronoshopu když jsem spal po "noční" a když pominu že jsem v tom stavu musel působit jako chovanec jedličkova ústavu tak jsem se dozvěděl že termín dodání je opravdu ve hvězdách, s čímž jsem však počítal. tak uvidíme kdy bude chlubící vlákno...
ondras69 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Neboj,já jsem v listopadu loňského roku objednával v Chronoschopu taky Štajny.Dodací lhůta byla 2 měsíce,ale za 3 týdny jsem je měl na ruce,šikovní tam jsou kluci.Možná to budeš mít stejně jako já.
Bonder Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 sorry za OT, ale když chci štajny na Vánoce, tak je mám objednat už teď?
Core Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Učitě, pro jistotu. Ale jedině s keramickou lunetou, je to must have
Bonder Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 jo a to čekání si zkrať výběrem winderu a nějakých řemenů, či strapů
Core Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 (upraveno) nebudu vybírat nic, slibil jsem si že už budu hodný Upraveno 6. března 2015 uživatelem Core
wizard-ov Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Jo jo - kolikrát jsem si to i já sliboval ;o)
Core Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Přečet jsem si tvoje vlákno a pevně doufám že takového mistrovství nedosáhnu Měl bych jeden dotaz ať jsem na Štajny připraven. Měly by mít šroubovaný tah- můžete mi tu jako pro blbce popsat postup seřízení na ruku (odebrání článků)? Poradím si s tím doma? Bude to moje poprvé
Liqid Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Stačí malej šroubovák, neměl by to být problém.
intfor Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Přečet jsem si tvoje vlákno a pevně doufám že takového mistrovství nedosáhnu Měl bych jeden dotaz ať jsem na Štajny připraven. Měly by mít šroubovaný tah- můžete mi tu jako pro blbce popsat postup seřízení na ruku (odebrání článků)? Poradím si s tím doma? Bude to moje poprvé Určitě si s tím poradíš doma, články tahu jsou zboku spojené šroubky. Vyšroubuješ ze dvou vedlejších kusů šroubky, jeden kus s jedním šroubkem dáš pryč a zbytek zase šroubkem spojíš. Obdobně pokud jich budeš chtít dát pryč více.
Core Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Děkuji, vypadá to jednoduše asi by bylo dobré začít u spony a popřípadě je dávat pryč symetricky, jeden zleva od spony a druhy zprava. Přemýšlím správným směrem?
Liqid Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ano, ideální stav je mít na obou koncích stejný počet článků, jinak budeš mít sponu "nakřivo".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se