kubson Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Ještě bych měl dotaz: Vyndaváte někdo baterii, když pracujete s notebookem doma a je připojený do sítě? Jestli ona se pořád nedobíjí a tím se zkracuje životnost nebo je to nějak ošetřeno výrobcem? já teda ne.. ani by mě to nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochaska Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Ještě bych měl dotaz: Vyndaváte někdo baterii, když pracujete s notebookem doma a je připojený do sítě? Jestli ona se pořád nedobíjí a tím se zkracuje životnost nebo je to nějak ošetřeno výrobcem? Li akumulátory se obecně nedají nabíjet nějakým jednoduchým postupem a vyžadují inteligentní nabíječku, takže ochrana proti nadměrnému nabití je automaticky vyřešená. Navíc platí (na rozdíl od NiCd a NiMH), že Li* akumulátoru dělá dobře když se dá nabít kdykoliv je to možné, takže trvalý provoz v nabíječce mu neublíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 To jste mě uklidnili, už jsem se bál, že budu muset vyndavat baterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se