Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Poučovat Tě vůbec nechci, ale keramická luneta se na rozdíl od kovové nepoškrábe, moc pěkné používá např.EDOX.

edox-titanium-chronograph-spirit-of-norway.jpg

Jo, to už může být důvod, proš si je koupit, ale jak Kasper uvedl, stejně ještě pořádně nejsou na trhu a platit o cca. 25000 Kč navíc za keramickou lunetu se mi fakt nechce. A ještě bych si musel na Submariner počkat dalších cca. 2 roky, než by byly.

Přesto uznávám, že na těch nových verzích GMT-Master II je luneta vyvedena s velmi pěkným číselným fontem. Je takový víc moderní.

Kolik má keramika tvrdost? Nějakých 7.8 nebo 8.5? Pochybuji, že to bude o moc více. Safír je cca. 9.

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jo, to už může být důvod, proš si je koupit, ale jak Kasper uvedl, stejně ještě pořádně nejsou na trhu a platit o cca. 25000 Kč navíc za keramickou lunetu se mi fakt nechce. A ještě bych si musel na Submariner počkat dalších cca. 2 roky, než by byly.

Přesto uznávám, že na těch nových verzích GMT-Master II je luneta vyvedena s velmi pěkným číselným fontem. Je takový víc moderní.

Kolik má keramika tvrdost? Nějakých 7.8 nebo 8.5? Pochybuji, že to bude o moc více. Safír je cca. 9.

Jak je to s "křehkostí" keramiky? Není náchylná k lámání (jako safír x minerál - safír je sice trvrdší, ale křehčí)?

Odesláno
Jak je to s "křehkostí" keramiky? Není náchylná k lámání (jako safír x minerál - safír je sice trvrdší, ale křehčí)?

Obvykle to tak je. Vyšší tvrdost zvyšuje křehkost. Vzpomeňme na Nasa raketoplány a jejich žáruvzdorné ochranné keramické desky na pláštích... :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Díky za odkaz na recenzi. Pročetl jsem si ji a svým způsobem s ní souhlasím. Samozřejmě že "vyhozených" cca. 130 litrů je šílená představa, zvláště když můj roční income není nějakých závratných několik milionů, dokonce nedosahuje ani jednoho, přesto mě tyto hodinky dostaly a budou v mé sbírce, doufám. Nekoupil bych si je jedině tehdy, kdyby se mi v následujících několika měsících událo něco velmi neočekávaného, což v tomto podivném světě nemohu nikdy vyloučit.

Upraveno uživatelem Porotrico
Odesláno
Díky za odkaz na recenzi. Pročetl jsem si ji a svým způsobem s ní souhlasím. Samozřejmě že "vyhozených" cca. 130 litrů je šílená představa, zvláště když můj roční income není nějakých závratných několik milionů, dokonce nedosahuje ani jednoho, přesto mě tyto hodinky dostaly a budou v mé sbírce, doufám. Nekoupil bych si je jedině tehdy, kdyby se mi v následujících několika měsících událo něco velmi neočekávaného, což v tomto podivném světě nemohu nikdy vyloučit.

Ovsem jednim ze zaveru muze byt, ze to je i dobra investice. Souhlas. Rolex je proste legenda.

Návštěvník Snow
Odesláno

Ahoj M., posílám Ti zatím nejhezčí obrázek Rolexů co jsem vyštrachal ve " svém " archivu.

aby jsi se měl zatím čím kochat ;)

17119.jpg

Odesláno
Ve Francouzskem Evian, zname to lazenske stredisko maji take v jednom zlatnictvi Rolexky. Pokazde, kdyz jsme na kolonade sli kolem, musel jsem se na chvili pokochat :-)

Vždyť říkám, že mě zlobíte... :smile_anim:

Odesláno
tak se nenech, mas tam ten odkaz na r-l-x muzes si je koupit okamzite :-)

Jestli muzu prispet, tak reknu ze zelene Rolexky uz mam 2 roky a mam je moc rad.Bohuzel uz mam novou lasku a to PANERAI.Koupil jsem si jedny a pristi tyden budu mit dalsi.Je to pro me obsolutni bomba!

Odesláno
Jestli muzu prispet, tak reknu ze zelene Rolexky uz mam 2 roky a mam je moc rad.Bohuzel uz mam novou lasku a to PANERAI.Koupil jsem si jedny a pristi tyden budu mit dalsi.Je to pro me obsolutni bomba!

Blahopřeji k zeleným Rolexkám. Panerai se mi, žel, nikdy nelíbily a nelíbí. Nebudu tvrdit, že se mi nikdy líbit nebudou, ale bojím se, že asi ne. K Rolexkám mám respekt, i když většinu jejich produkce opravdu nemám rád (zlaté, diamantové a podobné hrůzy). Přesto se sem tam nějaký kousek opravdu povede - právě například černé nebo zelené Submarinery.

Odesláno (upraveno)

Od doby co je tu todle forum se mi ty hnusny rolexy s tou hnusnou lupou začali nějak líbit ... Nechám si vodstřihnout internet a budu mít pokoj... :D

Jinak já pracovně jezdím po celém zlínském kraji a submarineru jsem od pondeli videl cca 15? +- řekl bych že byly všechny falešny ale uplně mě překvapilo že je jich tolik... Díky bohu že omega není tak profláknutá/oblíbená teda alespoň u nás :)

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno
Od doby co je tu todle forum se mi ty hnusny rolexy s tou hnusnou lupou začali nějak líbit ... Nechám si vodstřihnout internet a budu mít pokoj... :D

Jinak já pracovně jezdím po celém zlínském kraji a submarineru jsem od pondeli videl cca 15? +- řekl bych že byly všechny falešny ale uplně mě překvapilo že je jich tolik... Díky bohu že omega není tak profláknutá/oblíbená teda alespoň u nás :)

Prave protoze kazdy druhy ma rolexky mj. 70% falesny,tak jsem presel na Panerai, kde kvalita a exkluzivita je trochu vetsi, diky male produkce. Je pravda ze bud se vam budou libit nebo nebudou.

Odesláno
Prave protoze kazdy druhy ma rolexky mj. 70% falesny,tak jsem presel na Panerai, kde kvalita a exkluzivita je trochu vetsi, diky male produkce. Je pravda ze bud se vam budou libit nebo nebudou.

s tou kvalitou a exluzivitou bych byl opatrnejsi, panerai, ktere se tu prodavaji od nejakych 120 maji oproti rolex pouze upraveny unitas ano maji hezke pouzdro a vyjimecny cifernik (historie) - navic vis jak vypadal prvni panerai a jaky mel asi strojek - fotka je z muzea panerai a zamer se na ty vlevo, jake maji logo ?

post-65-1186643661.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...