Přejít na obsah

Rolex Submariner L. E.

Porotrico

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Čím víc zelená, tím víc Rolex :thumbsup_anim:

No, jestli jsou to ty, které myslím, že to jsou, tak jsem je viděl před pár dny ve Stockholmu a ta zelená luneta na mě z celé té vystavené Rolexí rodinky zapůsobila nejvíc. Mě se líbí moc a to zvětšovací sklíčko by mě štvalo na jakýchkoliv jiných hodinkách, jen ne na těchto, jelikož k dle mého názoru k Rolexkám prostě patří a hodí se k nim. Tak přeji pěkné pořízení (nenech se odradit - důvod proč nosit Rolexky se zelenou lunetou si dycky vymyslíš :thumbsup_anim: )

Fakt jsi mě rozesmál... :thumbsup_anim:

Pravděpodobně jsi viděl ty správné, pro všechny případy jsou například tady:

http://cgi.ebay.com/ROLEX-GREEN-SUBMARINER...1QQcmdZViewItem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou takové "divočejší", ale majitel psal, že střídá hodinky podle příležitosti a oblečení, takže si myslím, že nezbývá než gratulovat.

Díky, ale ještě chvilku si na ně počkám (tak půl roku). Žel, nejsou k sehnání. Jsem na čekací listině. Na ebay.com je kupovat nechci. Je to přece jen trošku větší investice...

Odkaz ke komentáři

Díky, ale ještě chvilku si na ně počkám (tak půl roku). Žel, nejsou k sehnání. Jsem na čekací listině. Na ebay.com je kupovat nechci. Je to přece jen trošku větší investice...

V této cenové kategorii bych také neriskoval.

Ad čekání: aspoň se člověk může těšit než přijdou.... :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak se na L.V. nečeká. Většinou leží ve výloze. Pokud máš ale nějakého oblíbeného hodináře, tak je možné, že je zrovna nemá.

Jediné běžné Rolexy na které se čeká jsou ocelové Daytony.

Tak to mám asi smůlu, protože je nemají ani u Bechyně, ani v Carollinu. Tam mi dokonce řekli, že se na ně běžně čeká až rok. Podotýkám, že oboje je v Praze, protože Bechyně je i Plzni, jestli si to pamatuji správně.

Odkaz ke komentáři

Tak to mám asi smůlu, protože je nemají ani u Bechyně, ani v Carollinu. Tam mi dokonce řekli, že se na ně běžně čeká až rok. Podotýkám, že oboje je v Praze, protože Bechyně je i Plzni, jestli si to pamatuji správně.

Udělej si výlet do Stuttgartu, Juwelier Haeffner je má a nejspíš i levnějc než Bechyně - www.watch.de . Má tam mimochodem i Daytony bez čekání.

Odkaz ke komentáři

Udělej si výlet do Stuttgartu, Juwelier Haeffner je má a nejspíš i levnějc než Bechyně - www.watch.de . Má tam mimochodem i Daytony bez čekání.

Hmm, máš sice pravdu, že je má, ale o skoro 1000 Eur dražší, než je doporučená česká! cena - cca. 135000 u nás v obchodě, on za cca. 155000 Kč. Navíc by byly jen s "jeho" zárukou, což opravdu nechci.

To si raději počkám na oficiální dovoz. 130 litrů pro mě není tak málo peněz, abych mohl hazardovat.

Odkaz ke komentáři

S tou zelenou souhlas s Kamilem. No Porotrico, upekl's to rychle, ja bych si tak drahe nakupy rozmyslel rok. Ja bych misto tech Rolexek a Bondovek koupil jedny JLC Compressor, ale to jsem ja.

Kazdopadne az prijdou tak se ochlup!

Nechci kolegu nijak zarmoutit, ale také bych zvolil jinou značku, po dlouhém výběru jsem zvolil též značku Jaeger-LeCoultre, a to model Master Compressor Diving Chronograph.

Upraveno uživatelem Nemesis
Odkaz ke komentáři

Tak to skus v Bratislave, v Sherone ich maju niekolko, jedny vo vyklade a nejake vo vitrine :)

Odkaz ke komentáři

Nechci kolegu nijak zarmoutit, ale také bych zvolil jinou značku, po dlouhém výběru jsem zvolil též značku Jaeger-LeCoultre, a to model Master Compressor Diving Chronograph.

Asi se ti to nepovede, protože tyto hodinky, ač zde velmi oblíbené, mi připadají jako kolotočářské. Možná na živo by vypadaly jinak. Rozhodně však nechci chronografy. Už mám těch budíků tak nějak dost. Stejně je nepotřebuji a hlavně budíky výrazně snižují čitelnost. Minimálně na mě to tak působí.

Odkaz ke komentáři

Asi se ti to nepovede, protože tyto hodinky, ač zde velmi oblíbené, mi připadají jako kolotočářské. Možná na živo by vypadaly jinak. Rozhodně však nechci chronografy. Už mám těch budíků tak nějak dost. Stejně je nepotřebuji a hlavně budíky výrazně snižují čitelnost. Minimálně na mě to tak působí.

O kolotočářství toho tady bylo snad už dnes dost, uznávám samozřejmě Tvoji volbu a nijak ji nekritizuji, každý má svůj vkus a to je dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Tak jsem si objednal Rolex Submariner limitovanou edici se zelenou lunetou (ref. no. 16610LV)

Rád bych od Vás slyšel názor na tyto hodinky.

Chválím, chválím, tedy až na tu lupu, ovšem zase k té zelené se bude hodit Jaguar v barvě British Racing Green :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

O kolotočářství toho tady bylo snad už dnes dost, uznávám samozřejmě Tvoji volbu a nijak ji nekritizuji, každý má svůj vkus a to je dobře.

Já jsem to samozřejmě nemyslel zle vůči Tobě konkrétně, jen jsem reagoval na hodinky, které se mi opravdu nelíbí. Jsou na mě příliš komplikované a takové přeplácané. Navíc mi přijde zbytečné utrácet o dalších x desítek tisíc navíc jen kvůli chronografu, který za a) nechci, za b ) nepoužívám a za c) znepřehledňuje čitelnost hodinek. A dokonce zde je bod c) vyveden k dokonalosti. Úspěšně mu konkurují jen některé modelové řady Breitling (přiznám se, ač jsem obecně jejich odpůrcem, tak se mi opravdu líbí některé modely superOcean).

A rozhodně máš pravdu, že co člověk, to unikátní názor a vkus. A je tomu takto moooc dobře. Vzpomeňme na film Island, kde klony byly kromě těla a obličeje absolutně identické - stejné oblečení, stejné jídlo a tak.

Upraveno uživatelem Porotrico
Odkaz ke komentáři

Chválím, chválím, tedy až na tu lupu, ovšem zase k té zelené se bude hodit Jaguar v barvě British Racing Green :thumbsup_anim:

Děkuji, děkuji. Jsem rád, že se ti líbí. A s tou lupou máš prakticky stejný názor, ale na druhou stranu si říkám, že to k Rolexkám nějak patří.

Jaguar se k tomu asi bude hodit, ale já jsem automobilové dřevo (nepoznám nic, kromě samotné značky či loga) a nenávidím řízení auta. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Děkuji, děkuji. Jsem rád, že se ti líbí. A s tou lupou máš prakticky stejný názor, ale na druhou stranu si říkám, že to k Rolexkám nějak patří.

Jaguar se k tomu asi bude hodit, ale já jsem automobilové dřevo (nepoznám nic, kromě samotné značky či loga) a nenávidím řízení auta. :sad01_anim:

Posílám Ti jednu legendu, možná nejhezčí auto všech dob, Jaguar E Type, bohužel barva není příliš zřetelná, ve skutečnosti je krásná, tmavší než na Rolexech, ale stejně by Ti to moc slušelo :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Posílám Ti jednu legendu, možná nejhezčí auto všech dob, Jaguar E Type, bohužel barva není příliš zřetelná, ve skutečnosti je krásná, tmavší než na Rolexech, ale stejně by Ti to moc slušelo :thumbsup_anim:

No, je to pěkné auto, ale já to vážně neocením. Pro mě je to kus železa, nejak zformovaného, který navíc škodí životnímu prostředí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...