Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau kluci!

Rad bych koupil vyse uvedene hodinky pokud mozno na kovovym tahu nebo i na tom oranzovym remenu rozhodne bych ale chtel sehnat ty s oranzovou lunetou a oranzovyma cislama. Nevite nahodou kde a za kolik by se dali sehnat za lepsi cenu nez 80.000 ? :)

diky

Odesláno

Tak jsem se dneska zastavil u hanaka v brne abych je vomrknul ... TO JSEM NEMEL DELAT!!!! ;) Zitra je jdu koupit ukecal jsem je na 69 tisic coz je cena skoro jako v rakousku nebo nemecku a za ten orig servis tady to urco stoji zitra sem hodim naky foto... (vsadim se ze nebudu moci ani usnout sakra!!! zatraceny hodinky a zatracenej chronomag! tedka budu zrat pul roku korinky a lebedu :-D )

Odesláno
  pavel23 napsal:
Nebudeš žrát kořínky a lebedu, ale přemýšlet o dalších hodinkách!

Na to zapomen vole :D staly muj 3 mesicni plat... Dneska jsem je konecne koupil a konecne budu moct v noci klidne spat bez prasku na uklidneni :D zitra sem lupnu naky foto... :)

Odesláno

Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. :thumbsup_anim: Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými. :whistle:

Odesláno
  PD napsal:
Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. :thumbsup_anim: Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými. :whistle:

ale zenskou muzes mit legalne jen jednu, takze v tomhle smeru je to vyhodnejsi :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...