MartyH Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Ja dnes taketo. Je to Čína, zobral som ich zo zvedavosti či funguje to ovladanie TV. Čuduj sa svete funguje. Sice len zakladne funkcie( vypnúť-zapnúť, prepinať programy hore-dole a ovladanie hlasitosti), ale ide spolahlivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) Podla mna prve Casio s tymto tvarom. DB-500 z roku 1983. Este so zaklapavacim nesrobovanym dynkom. Ak sa mylim, tak ma Casiotron urcite opravi .Este im musim zohnat novy oblek a origo 20mm tah. Upraveno 9. června 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Ano, je to tak. Další byly potom DB-510 (pouze jinak kreslené sklíčko), DB-520 (už pouze pochromované plasťáky) atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Heavy Metal G’s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 8 minutami, Lisky napsal: Super! Tyhle mám moc rád. Chvíli jsem přemýšlel, jak je možné, že máš zároveň neděli i pondělí. Až pak mi to došlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 13 minutami, MartyH napsal: Super! Tyhle mám moc rád. Chvíli jsem přemýšlel, jak je možné, že máš zároveň neděli i pondělí. Až pak mi to došlo... Áno, sú v móde keď ukazujú dátum miesto sekúnd. Sekundy indikuje tá čiarka dňa v tyždni. Ona stále bliká a posúva sa po desiatkach o deň ďalej. Ale na to si prišiel aj sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 V 10. 6. 2023 v 20:00, MartyH napsal: Nádhera.....nič výnimočné,ale veľmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Po výmene batérie museli ísť na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 před 2 hodinami, Lisky napsal: Po výmene batérie museli ísť na ruku To vypadá zajímavě. Co je to za značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 před 6 hodinami, MartyH napsal: To vypadá zajímavě. Co je to za značku? Mám ich už dosť dlho, vyrobené v Nemecku neznáma firma OWM. Na spodnom viečku je vyrazená dokonca aj adresa firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 To su Auriol digitalky, Lidl znacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 8 hodinami, Lisky napsal: Mám ich už dosť dlho, vyrobené v Nemecku neznáma firma OWM. Na spodnom viečku je vyrazená dokonca aj adresa firmy před 4 hodinami, Harwey napsal: To su Auriol digitalky, Lidl znacka. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se