MartyH Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Fajnove suJsou fakt pěkné! ;-)Chci se zeptat, vyrobené jsou kde?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 made in china Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 made in chinaDíky. Tak je z mého pohledu jediná vada na kráse. Ale to bude spíše můj problém, “Made in Japan” je u mě skoro posedlost… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 no tieto vintage digi pochybujem ze niektore budu made in japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 50 minutami, Harwey napsal: no tieto vintage digi pochybujem ze niektore budu made in japan Jo, u těch ostatních levných vintage je to jasné, ale zrovna v tomto případě za ty prachy bych to uvítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Moc pěkné a mají neobvykle umístěná tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Opět všechno krásné a zajímavé hodinky. Já dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Shodou okolností mám dnes na ruce také zlato, ale to se s těmi krasavicemi od @elde999 nedá srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @MartyH já bych to náhodu tak jednoznačně neviděl. Tyhle Casia mám v seznamu pro Ježíška, tak snad se časem zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Parádní kousky. Všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 6 hodinami, bleriot11 napsal: Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Pěkný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Dopol: Odpol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se