MartyH Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Trochu jsem se probíral archivem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 14 hodinami, MartyH napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Pekné. Na tieto mám zálusk. Páčia sa mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Pekné. Na tieto mám zálusk. Páčia sa mi.Jj, jsou parádní. Když pominu povedený design, tak kromě samotného kalendáře, mají i možnost nastavitelného tónu u budíku. Já měl kliku na kus v dobrém stavu za dobré peníze. Tak snad se ti taky brzy poštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Casio Cosmo Phase CGW 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Krásné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února S kamaradem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Dlouho jsem tu nebyl, samé krásné kousky . Já dnes do kanceláře s bojovnou náladou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Parádní !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Neviem presne do akej kategorie ich presne zaradit ( ana-digi, hod. s kalkulackou… ), tak som ich supol sem. Flip Topy z roku 1992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Tiež trochu mimo vlákna, ale sú to digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Teda to jsou skvosty, jeden vedle druhého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Před hodinou, MartyH napsal: Teda to jsou skvosty, jeden vedle druhého. Pekné, zachovalé. Tiež čakam jedny solárne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 24 minutami, Lisky napsal: Pekné, zachovalé. Tiež čakam jedny solárne. Díky. Tělo ujde, ale bohužel mají odštípnutý kousek sklíčka a sehnat jiné se mi zatím nepodařilo... Až dorazí ty tvé, tak se určitě pochlub, jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 19 hodinami, MartyH napsal: Díky. Tělo ujde, ale bohužel mají odštípnutý kousek sklíčka a sehnat jiné se mi zatím nepodařilo... Až dorazí ty tvé, tak se určitě pochlub, jsem zvědavý. To je samozrejme. Sú na ceste ale idú z ďaleká, takže si ešte počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se