Lisky Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 před 3 hodinami, MartyH napsal: Mají zajímavý displej. Nejsou dámské? Neviem. Sú dosť veľké. Každopádne sú netradične.
childe Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Odesláno 29. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gombo Odesláno 1. července 2024 Nahlásit Odesláno 1. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
code2 Odesláno 1. července 2024 Nahlásit Odesláno 1. července 2024 (upraveno) Taky máte rádi Casia z devadesátek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. července 2024 uživatelem code2 1
t2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Máme! Foto jen z archivu, ještě nevím co si dnes nasadím na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 @code2 mám a rovnou jsem si dnes jedny vzal na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lisky Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
code2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 @MartyH Já mám snad úplně stejné hodinky ALT 6000, jen teda v horším stavu, zkoušel jsem přeleštit sklíčko polywatchem ale moc to nepomohlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 2 minutami, code2 napsal: Já mám snad úplně stejné hodinky ALT 6000, jen teda v horším stavu, zkoušel jsem přeleštit sklíčko polywatchem ale moc to nepomohlo. Jj, to jsou ty samé, jen si myslím, že ty tvoje byly určeny pro evropský trh. Jinak se obávám, v případě ALT-6000 je ti Polywatch k ničemu, ten je určen na akrylátová sklíčka. Mimochodem pěkná fotka. 1
code2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 6 minutami, MartyH napsal: Jj, to jsou ty samé, jen si myslím, že ty tvoje byly určeny pro evropský trh. Jinak se obávám, v případě ALT-6000 je ti Polywatch k ničemu, ten je určen na akrylátová sklíčka. Mimochodem pěkná fotka. Díky. Proč myslíš že pro evropský trh? Já tam na první pohled žádný rozdíl nevidím. ALT-6000 má fakt skleněné sklíčko, to mně nějak vůbec nenapadlo, ale když jsem na něho teď nehtem poklepal - tak zde se že ano. Teď se divám i na PRT-40 a to mně připadne že je akrylátové sklíčko.
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 1 minutou, code2 napsal: Díky. Proč myslíš že pro evropský trh? Já tam na první pohled žádný rozdíl nevidím. ALT-6000 má fakt skleněné sklíčko, to mně nějak vůbec nenapadlo, ale když jsem na něho teď nehtem poklepal - tak zde se že ano. Liší se označení voděodolnosti, možná budou i nějaké další odlišnosti. Nebo se třeba pletu a jedná se jen o rozdílná vydání. Možná bude vědět @casiotron nebo další odborníci zde na fóru. před 4 minutami, code2 napsal: Teď se divám i na PRT-40 a to mně připadne že je akrylátové sklíčko. Tak to nevím. Jinak u těch na fotce (PRT-20) mi přijde, že mají mírně vypouklé to sklíčko, takže si myslím, že jde o akrylátové provedení. I to tak na mě působí.
bleriot11 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Tyhle elektroniky mam rad,libi se mi. před 12 hodinami, Lisky napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bleriot11 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Ja s dcerou takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
casiotron Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Odesláno 3. července 2024 V 2. 7. 2024 v 14:04, MartyH napsal: Liší se označení voděodolnosti, možná budou i nějaké další odlišnosti. Nebo se třeba pletu a jedná se jen o rozdílná vydání. Možná bude vědět @casiotron nebo další odborníci zde na fóru. Podle mě se opravdu liší některé typy Casio podle trhu v označení vodotěsnosti (BAR - USA, metry - Evropa). Někdy měly hodinky i rozdílné označení modulu, když měly hloubkoměr nebo výškoměr. Jednotky v kterých se to měří měly prioritu v nastavení po výměně baterie (ft / m). 1
Lisky Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Odesláno 3. července 2024 před 18 hodinami, bleriot11 napsal: Tyhle elektroniky mam rad,libi se mi. Dík bleriot11. Menil som batériu tak išli hneď na ruku.
MartyH Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Odesláno 4. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lisky Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Odesláno 4. července 2024 MartyH pekný kúsok. Ja dnes Hong Kong včera oživené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Odesláno 5. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se