Lisky Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 před 3 hodinami, MartyH napsal: Mají zajímavý displej. Nejsou dámské? Neviem. Sú dosť veľké. Každopádne sú netradične. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 1. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2024 (upraveno) Taky máte rádi Casia z devadesátek? Upraveno 1. července 2024 uživatelem code2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Máme! Foto jen z archivu, ještě nevím co si dnes nasadím na ruku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 @code2 mám a rovnou jsem si dnes jedny vzal na ruku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 @MartyH Já mám snad úplně stejné hodinky ALT 6000, jen teda v horším stavu, zkoušel jsem přeleštit sklíčko polywatchem ale moc to nepomohlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 2 minutami, code2 napsal: Já mám snad úplně stejné hodinky ALT 6000, jen teda v horším stavu, zkoušel jsem přeleštit sklíčko polywatchem ale moc to nepomohlo. Jj, to jsou ty samé, jen si myslím, že ty tvoje byly určeny pro evropský trh. Jinak se obávám, v případě ALT-6000 je ti Polywatch k ničemu, ten je určen na akrylátová sklíčka. Mimochodem pěkná fotka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 6 minutami, MartyH napsal: Jj, to jsou ty samé, jen si myslím, že ty tvoje byly určeny pro evropský trh. Jinak se obávám, v případě ALT-6000 je ti Polywatch k ničemu, ten je určen na akrylátová sklíčka. Mimochodem pěkná fotka. Díky. Proč myslíš že pro evropský trh? Já tam na první pohled žádný rozdíl nevidím. ALT-6000 má fakt skleněné sklíčko, to mně nějak vůbec nenapadlo, ale když jsem na něho teď nehtem poklepal - tak zde se že ano. Teď se divám i na PRT-40 a to mně připadne že je akrylátové sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 1 minutou, code2 napsal: Díky. Proč myslíš že pro evropský trh? Já tam na první pohled žádný rozdíl nevidím. ALT-6000 má fakt skleněné sklíčko, to mně nějak vůbec nenapadlo, ale když jsem na něho teď nehtem poklepal - tak zde se že ano. Liší se označení voděodolnosti, možná budou i nějaké další odlišnosti. Nebo se třeba pletu a jedná se jen o rozdílná vydání. Možná bude vědět @casiotron nebo další odborníci zde na fóru. před 4 minutami, code2 napsal: Teď se divám i na PRT-40 a to mně připadne že je akrylátové sklíčko. Tak to nevím. Jinak u těch na fotce (PRT-20) mi přijde, že mají mírně vypouklé to sklíčko, takže si myslím, že jde o akrylátové provedení. I to tak na mě působí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Tyhle elektroniky mam rad,libi se mi. před 12 hodinami, Lisky napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Ja s dcerou takto 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 V 2. 7. 2024 v 14:04, MartyH napsal: Liší se označení voděodolnosti, možná budou i nějaké další odlišnosti. Nebo se třeba pletu a jedná se jen o rozdílná vydání. Možná bude vědět @casiotron nebo další odborníci zde na fóru. Podle mě se opravdu liší některé typy Casio podle trhu v označení vodotěsnosti (BAR - USA, metry - Evropa). Někdy měly hodinky i rozdílné označení modulu, když měly hloubkoměr nebo výškoměr. Jednotky v kterých se to měří měly prioritu v nastavení po výměně baterie (ft / m). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 před 18 hodinami, bleriot11 napsal: Tyhle elektroniky mam rad,libi se mi. Dík bleriot11. Menil som batériu tak išli hneď na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 MartyH pekný kúsok. Ja dnes Hong Kong včera oživené. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se