Lisky Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna MartyH to je parádny kúsok. Podvedome som zvolil tiež kúsok s prednými tlačitkami aj keď nie také parádne. 3
MartyH Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 7 minutami, Lisky napsal: MartyH to je parádny kúsok. Podvedome som zvolil tiež kúsok s prednými tlačitkami aj keď nie také parádne. Díky . Nesouhlasím, ty tvé jsou také parádní! 1
Hantronix Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Ty dny jsou anglicky. Jen svisle. Mám dvoje se stejným modulem. Jedny Litronix a druhé Armitron. 2
MartyH Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna I staré Citizen to tak mívaly. Ale je fakt, že na první pohled to ten rozsypaný čaj trochu evokuje.
MartyH Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 15 hodinami, t2 napsal: To tu nosím digitálky jen já? Nosím, ale jsem línej to fotit... 3
t2 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) Jojo, někdy to mám stejně. Jediné, co jim funguje příjem: Upraveno 16. dubna uživatelem t2 3
t2 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 8 hodinami, MartyH napsal: Dnes nový přírůstek do sbírky. Paráda veliká!!!! 1
MartyH Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Dnes rovnou dvoje W-62. Stejné a přeci jiné. Kromě drobných odlišností v barvách jsou zde dva zásadní rozdíly: Model vpravo: modul 400, na dýnku je sériové číslo, tah s překlápěcí sponou Model vlevo: modul 580, bez sériového čísla, tah s obyčejným zapínáním Jinak kromě označení mi oba dva moduly připadají po stránce vzhledu, funkcionalit i ovládání stejné. Docela by mě zajímalo, v čem se to liší. Možná @casiotron bude vědět. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se