jendazhor Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Měli v té řadě pěkný kousky se zajímavými designy číselníků, včetně těch analogových. Tyhle jsou extra puristický a pěkný. Líbí se mi i barevná kombinace. Vlastně jen dvě barvy. Barva rámečku kolem displeje odpovídají barvě podkladu displeje a barva znaků na displeji odpovídající zlatému tělu a náramku. Čistá práce.
t2 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Já v tom vidím Brauny: Jinak já dneska tyto: Kamarád si koupil zajímavý gadget k mobilu, takovou hightech předsádku s osvětlením. A tohle s tím leze z mého mobilu:
MartyH Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 před 12 hodinami, t2 napsal: Já v tom vidím Brauny: Jinak já dneska tyto: Kamarád si koupil zajímavý gadget k mobilu, takovou hightech předsádku s osvětlením. A tohle s tím leze z mého mobilu: Na mobil slušný makro.
Gombo Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Odesláno 2. července 2023 Uz som tu jedny take predstavoval. Dnes zachovaly kusok Swatch the beep z prvej polovice “devadesatek” Reklamny slogan znel “Prve hodinky, ktore vam zavolaju”
Lisky Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 před 2 hodinami, bleriot11 napsal: Riadny kus ocele, také digi sa mi páčia
bleriot11 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 Jedny z mala,ktery jsou pomerne presne.+-minutu za pul roku je u nich fakt slusnej vykon.Vetsina podobnych v me sbirce jde fakt "podle plotu".
jendazhor Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Tahle varianta se mi, z těch s modulem A359, asi líbí nejvíc. Pravda, A359-5020 s jejich "ufo" elipsama a masivním tělem je taky pěkná. Ale tato čtyřtisícovka s černým rámečkem na mě působí tak hezky odlehčeně a čistě. Takže pěkný.
MartyH Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Tahle varianta se mi, z těch s modulem A359, asi líbí nejvíc. Pravda, A359-5020 s jejich "ufo" elipsama a masivním tělem je taky pěkná. Ale tato čtyřtisícovka s černým rámečkem na mě působí tak hezky odlehčeně a čistě. Takže pěkný.Mám to stejně. Z toho mála, co od Seiko mám, patří tyto mezi mé nejoblíbenější. Čistý a decentní design, kombinace černého rámečku s kovovým tělem a dobře čitelný a uspořádaný displej, prostě paráda. Ty 5020 působí, možná i díky těm velkým tlačítkům, masivněji. Ale rozhodně bych je bral.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se