MartyH Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 (upraveno) Ja mam posobne a navyse s radiom Upraveno 30. prosince 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 To ladění nemá chybu . Zrovna včera jsem si říkal, že jsi se tu už dlouho neukázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Robil som velky servis na moto. Pri takom najazde, aky mam a este mat chcem, to uz bolo treba a ani pocasie neprialo viedenskym blesakom, tak v podstate nemam nic nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 V 29. 12. 2023 v 18:23, MartyH napsal: A to se ti povedlo komplet rozebrat i ty tlačítka? Viac menej som vyrábal úplne nové. Pôvodny zostal iba vstup na kontakty k modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Tak to si ani neumim predstavit a skvela prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Viac menej som vyrábal úplne nové. Pôvodny zostal iba vstup na kontakty k modulu.Tak to jsi borec! Parádní práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Dík moc. Pár dní mi trvalo kým som vymyslel ako to spraviť. Potom to už bola hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Mas aj nejaku dokumentaciu z procesu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 1 hodinou, Harwey napsal: Mas aj nejaku dokumentaciu z procesu? V zápale "boja" som zabudol aj fotiť proces opravy. Podstata je plochým 5žilovým kablikom vytiahnuť kontakty von z modulu. Urobiť malé spinače už nebol problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Asi by zde platilo vic nez kdy jindy : jedna foto za tisic slov. Tak az bude prilezitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Ked je dnes ten silvester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Asi by zde platilo vic nez kdy jindy : jedna foto za tisic slov. Tak az bude prilezitost...Nic naplat, asi to bude muset @Lisky znovu rozebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Ked je dnes ten silvester Stylové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 2 minutami, MartyH napsal: Nic naplat, asi to bude muset @Lisky znovu rozebrat. To asi nie. Je to urobené tak, že sa tam nemá čo pokaziť. Pôvodne tam boli prepojené gumené bublinkové mikrospinače, ktoré časom degradovali. Teraz tam sú poctivé kovové kontakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 @MartyH mam takych “styloviek” plny suflik… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Vždycky jsem tady nad nimi slintal, nakonec jsem se k nim dostal taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 46 minutami, MartyH napsal: Vždycky jsem tady nad nimi slintal, nakonec jsem se k nim dostal taky! Ty jo, skoro nový! To je paráda. Blahopřeju. Pásek se pořád vyrábí, tak můžeš dokompletovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Gratulace, jedny z nej casií vůbec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Děkuji pánové, jsem nadšen! . Hodně dlouho jsem po nich koukal a když se nakonec naskytla příležitost, musely být prostě moje. Řemínek časem koupím, ale i tento pro AQ-180, mi k nim celkem sedne. Pěkný nový rok 2024 všem digi nadšencům . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se