t2 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 2 hodinami, MartyH napsal: Zkoušel jsi v režimu duálního času podržet tlačítko Date cca 4 sekundy? Nezkoušel, tak jsem to zkusil teď a NIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 9 hodinami, t2 napsal: Nezkoušel, tak jsem to zkusil teď a NIC Aha, tak nic. U 35QR-23 mi to takto funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 1 hodinou, Lacifer napsal: Pěkné, vypadají chytře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 12 hodinami, t2 napsal: Nezkoušel, tak jsem to zkusil teď a NIC Tiež je pravda že ako mi prišli len som vložil batériu a koniec. Možno je tam nejaká oxidácii, asi budem musieť rozobrať modul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Dnes zase vintage kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Bohužel ty tvoje nemám, nicméně u 35QR-23 jsem s tím taky bojoval. Po vložení baterie se mi po stisknutí "ST/TM" nabídly stopky. Ty se ovládaly tlačítkem "Start/Stop", reset podržením. Pak se mi ale vždy nabízel jen duální čas... Takže jsem přišel na tento postup: Přepnutí do stopek: "ST/TM" -> podržení "Start/Stop" cca 4 s. Přepnutí do duálního času: "ST/TM"+ "Start/Stop" -> Nastavení duálního času -> "ST/TM". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 10 hodinami, Lisky napsal: Tiež je pravda že ako mi prišli len som vložil batériu a koniec. Možno je tam nejaká oxidácii, asi budem musieť rozobrať modul. Tím "nic" jsem měl na mysli, že se nezobrazí "ST". V režimu dual se po stisknutí a držení toho tlačítka nic neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Hodinky hlásí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Dnes čerstvo oživene. 02-503. Tak masívny modul som ešte nevidel naživo. Zaujimave že display je od Hitachi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 3 hodinami, Lisky napsal: Dnes čerstvo oživene. 02-503. Tak masívny modul som ešte nevidel naživo. Zaujimave že display je od Hitachi. Super, ty jsou pěkně macatý. Mám tu jedny 03-504, tak doufám, že je taky rozchodím. A taky to není zrovna drobeček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Lisky, nemas foto toho modulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 2 hodinami, Harwey napsal: Lisky, nemas foto toho modulu? Svoje už otvarať nejdem, ale našiel som na nete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 4 hodinami, MartyH napsal: Super, ty jsou pěkně macatý. Mám tu jedny 03-504, tak doufám, že je taky rozchodím. A taky to není zrovna drobeček... Veľa šťastia prajem a teším sa na prezentáciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Dnes takéto Upraveno 27. ledna uživatelem Lisky Zlá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Hmm, tyhle A939 se moc nevidí. Tady asi jenom jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jedny doma mam, ale bohuzial bez predneho sklicka a nedari sa mi ho zohnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 9 hodinami, jendazhor napsal: Hmm, tyhle A939 se moc nevidí. Tady asi jenom jednou. To je fakt. Zkusim pohledat - napravit. A taky@bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se