Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 “Otloukanky” z roku 1984 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 32 minutami, MartyH napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velmi pekné
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Takto to dopadne, ked kúpiš dva "šroty" z domnením, že zložiš z nich aspon jedny funkčné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Takto to dopadne, ked kúpiš dva "šroty" z domnením, že zložiš z nich aspon jedny funkčné.Super, moc pěkná dvojčátka. [emoji108]Kdyby to takto dopadlo vždy, vůbec bych se nezlobil. [emoji16]Takže stačilo vložit baterku, nebo jsi i opravoval?
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 3 hodinami, MartyH napsal: Super, moc pěkná dvojčátka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby to takto dopadlo vždy, vůbec bych se nezlobil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže stačilo vložit baterku, nebo jsi i opravoval? Mal som šťastie, na jedných som menil oscilator, kontakty od batérie som opravoval a polarizačnu fóliu som menil. Druhé tiež kontakty od batérie a polarizačna fólia vrchná aj spodná. Som spokojný.
jendazhor Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 8 hodinami, Gombo napsal: “Otloukanky” z roku 1984 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby oni na ně pořád necpaly tu imitaci mřížky senzoru nebo repráčku, nebo co to mělo být. Jinak je na nich všechno v pohodě.
Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 @jendazhor ale pod tym deklikom je teplotne cidlo, ktore meria teplotu. Je to iny material, ako puzdro. Vecer rozoberem a odfotim.
Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 slubene foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Je tak, ma to svuj vyznam. Az v pozdejsich verzich to sidili, a uz tam vyrez a vlozka neni. Dvojcatka moc pekne a oprava(vymena) uz je tedy slozitejsi. před 22 hodinami, jendazhor napsal: Hmm, tyhle A939 se moc nevidí. Tady asi jenom jednou. -a napravuji jak jsem slibil... Nasel jsem takto, a dve hodiny jsem si hral s jednemi u kterych chybi plastovy distancni krouzek na dynku ktery zajistuje zacvaknuti. Neslo nic, gumove O krouzky ruznych prumeru a tloustek(0,5-0,6-0,7), sirsi nit, zkusil jsem vlozit i plastovy prouzek nic a nic nic. 2hod ztrata, tak jsem to uz nevydrzel a zajistil bodove sekundakem viz cervena znacka... Proc jsou vsechny A939 znacene 5010 a jen jedny 5019 netusim - kdyz to jsou v podstate tri verze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 12 hodinami, Lisky napsal: Mal som šťastie, na jedných som menil oscilator, kontakty od batérie som opravoval a polarizačnu fóliu som menil. Druhé tiež kontakty od batérie a polarizačna fólia vrchná aj spodná. Som spokojný. Tak o to větší gratulace, když jsi s nimi takto máknul.
MartyH Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 9 hodinami, akai napsal: Proc jsou vsechny A939 znacene 5010 a jen jedny 5019 netusim - kdyz to jsou v podstate tri verze. Není tam rozdíl třeba v rozměrech modulů? Vím, že jsem toto řešil u Alba W40-5050, kde se mi působením kyseliny z vyteklé baterie rozsypal plast. Bláhově jsem si myslel, že využiju část z modulu z W40-5060, ale chyba lávky. Modul byl vyšší asi o 1 mm.
akai Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 To tedy nevim -nemeril jsem... Ja mel za to, ze druhe cislo oznacuje provedeni pouzdra . Taky podeziram nektere prodejce co toho prodavaj vice, ze treba omylem prohodi.
Lisky Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 1 hodinou, MartyH napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pekné. Jednoduché a elegantné
jendazhor Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 17 hodinami, Gombo napsal: slubene foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za info. Rozumím. Já jen že tam ten potištěný kousek vypadá tak nehezky a ruší zbytek pouzdra. Ale zase tam alespoň nepsali velkým písmem "sensor" apod., jako to dělali jiní výrobci.
t2 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Ty jednoduché soudkové Seiko jsou super! Já dnes retro: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se