MartyH Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Parádní @bleriot11 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 “Otloukanky” z roku 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 32 minutami, MartyH napsal: Velmi pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Takto to dopadne, ked kúpiš dva "šroty" z domnením, že zložiš z nich aspon jedny funkčné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Takto to dopadne, ked kúpiš dva "šroty" z domnením, že zložiš z nich aspon jedny funkčné.Super, moc pěkná dvojčátka. Kdyby to takto dopadlo vždy, vůbec bych se nezlobil. Takže stačilo vložit baterku, nebo jsi i opravoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 3 hodinami, MartyH napsal: Super, moc pěkná dvojčátka. Kdyby to takto dopadlo vždy, vůbec bych se nezlobil. Takže stačilo vložit baterku, nebo jsi i opravoval? Mal som šťastie, na jedných som menil oscilator, kontakty od batérie som opravoval a polarizačnu fóliu som menil. Druhé tiež kontakty od batérie a polarizačna fólia vrchná aj spodná. Som spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 8 hodinami, Gombo napsal: “Otloukanky” z roku 1984 Kdyby oni na ně pořád necpaly tu imitaci mřížky senzoru nebo repráčku, nebo co to mělo být. Jinak je na nich všechno v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 @jendazhor ale pod tym deklikom je teplotne cidlo, ktore meria teplotu. Je to iny material, ako puzdro. Vecer rozoberem a odfotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 slubene foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Je tak, ma to svuj vyznam. Az v pozdejsich verzich to sidili, a uz tam vyrez a vlozka neni. Dvojcatka moc pekne a oprava(vymena) uz je tedy slozitejsi. před 22 hodinami, jendazhor napsal: Hmm, tyhle A939 se moc nevidí. Tady asi jenom jednou. -a napravuji jak jsem slibil... Nasel jsem takto, a dve hodiny jsem si hral s jednemi u kterych chybi plastovy distancni krouzek na dynku ktery zajistuje zacvaknuti. Neslo nic, gumove O krouzky ruznych prumeru a tloustek(0,5-0,6-0,7), sirsi nit, zkusil jsem vlozit i plastovy prouzek nic a nic nic. 2hod ztrata, tak jsem to uz nevydrzel a zajistil bodove sekundakem viz cervena znacka... Proc jsou vsechny A939 znacene 5010 a jen jedny 5019 netusim - kdyz to jsou v podstate tri verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 12 hodinami, Lisky napsal: Mal som šťastie, na jedných som menil oscilator, kontakty od batérie som opravoval a polarizačnu fóliu som menil. Druhé tiež kontakty od batérie a polarizačna fólia vrchná aj spodná. Som spokojný. Tak o to větší gratulace, když jsi s nimi takto máknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 9 hodinami, akai napsal: Proc jsou vsechny A939 znacene 5010 a jen jedny 5019 netusim - kdyz to jsou v podstate tri verze. Není tam rozdíl třeba v rozměrech modulů? Vím, že jsem toto řešil u Alba W40-5050, kde se mi působením kyseliny z vyteklé baterie rozsypal plast. Bláhově jsem si myslel, že využiju část z modulu z W40-5060, ale chyba lávky. Modul byl vyšší asi o 1 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 To tedy nevim -nemeril jsem... Ja mel za to, ze druhe cislo oznacuje provedeni pouzdra . Taky podeziram nektere prodejce co toho prodavaj vice, ze treba omylem prohodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 1 hodinou, MartyH napsal: Pekné. Jednoduché a elegantné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 17 hodinami, Gombo napsal: slubene foto Díky za info. Rozumím. Já jen že tam ten potištěný kousek vypadá tak nehezky a ruší zbytek pouzdra. Ale zase tam alespoň nepsali velkým písmem "sensor" apod., jako to dělali jiní výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Ty jednoduché soudkové Seiko jsou super! Já dnes retro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Únor začnu těmito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se