Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 26. 4. 2024 v 11:23, MartyH napsal:

IMG_6566.JPEG

Zase jedny parádnice. Líbí se mi to tehdejší netradiční pojetí uspořádání informací na displeji. Trochu kruh, trochu čtverec. Klasické digi, ale po obvodu pořád vzpomínka na analogy. A do toho označení aktuální funkce jako výpisu v řádcích. A přitom přehledně a jasně. Byla to pěkná cesta hledání kudy kam ve vzhledu tehdy nejmodernějšího technického výstřelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase jedny parádnice. Líbí se mi to tehdejší netradiční pojetí uspořádání informací na displeji. Trochu kruh, trochu čtverec. Klasické digi, ale po obvodu pořád vzpomínka na analogy. A do toho označení aktuální funkce jako výpisu v řádcích. A přitom přehledně a jasně. Byla to pěkná cesta hledání kudy kam ve vzhledu tehdy nejmodernějšího technického výstřelu.

To jsi popsal výstižně!
Dnes něco nedělního.
40d68b5ad8ed1979cd277d3d3b216712.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, MartyH napsal:

Díky @Lisky 😉.

Dnes po delší době Alby Y770-5080.

IMG_6602.JPEG

V pěkném stavu 👍
Zajímavé, jak je tehdy číslovali. Pod číslem modulu Y770 jsou i ve verzi, kdy místo vrchních šipek funkcí jsou přímo piktogramy jako prostřední řádka displeje. Tak to mám na Y770-5000. Modul je zřejmě úplně stejný, jen displej jiný, ale se stejným počtem segmentů.
Dělali je v různých pouzdrech i pod značkami Pulsar a Lorus.

Odkaz ke komentáři

V pěkném stavu 
Zajímavé, jak je tehdy číslovali. Pod číslem modulu Y770 jsou i ve verzi, kdy místo vrchních šipek funkcí jsou přímo piktogramy jako prostřední řádka displeje. Tak to mám na Y770-5000. Modul je zřejmě úplně stejný, jen displej jiný, ale se stejným počtem segmentů.
Dělali je v různých pouzdrech i pod značkami Pulsar a Lorus.

Jj, ten modul bude stejný (Y770) a liší se to jen v displeji.
cc077ffefff5f1ab0cc0cd1d865d539c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...