Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

JEŽIŠIKRISTE!!! Až teď jsem si všimnul, že všechny ty nové Tuňáky postrádají to, co se mi na nich vždycky líbilo nejvíc: Nemají všechny indexy krásné kulaté! Teď jsem teda v pasti.

Tyvole mně se ulevilo :-) Teď můžu ty nové tuňáky v klidu pustit z hlavy :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

raz za 50 rokov, pocul si.. ale ked chces, prihovorim sa u prezidenta :)

btw Tokunaga, wau.. ale ten ich Chief Designer je jaky svihacik. GS SD GMT, cervene elastaky, kravatka do pol telicka, brejlicky.. tvl chlapi su dnes klauni. byt zenska tak som lesba nafleku. (nakoniec, bola by som aj tak skareda a kurva, tak co by mi aj ine zostalo).

Odesláno

raz za 50 rokov, pocul si.. ale ked chces, prihovorim sa u prezidenta :)

btw Tokunaga, wau.. ale ten ich Chief Designer je jaky svihacik. GS SD GMT, cervene elastaky, kravatka do pol telicka, brejlicky.. tvl chlapi su dnes klauni. byt zenska tak som lesba nafleku. (nakoniec, bola by som aj tak skareda a kurva, tak co by mi aj ine zostalo).

Prihovor sa. Nemôže to byť o 50 rokov. Ak by som aj dožil, nedoliezol by som. A ak by som aj doliezol, asi by som nevedel, kde som. BTW, ak budeš lezba, ja by som pre istotu nechcel byť. Radšej som teraz :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Wao pekna zelena, moc.

Odesláno

Thajská limitka 1500 ks, dostupná od zajtra, cena cca 330,- EUR.

Takže kupuješ, však už vlastne dovolenkuješ .-)

F.

Odesláno (upraveno)

Ta zelene je nadherna.. Dokonce i font na lunete mi prijde stihlejsi nez na původních Snzf.. trochu to ubira te masivni humpolackosti tech puvodnich.. A dale jsou vsechny cislice cerne, coz je taky dobre...Ja bych je snad i chtel i pres tu sirokou lunetu :-)

P.s. proc jsou hezke barvy jen na limitkach.. proc :-o)

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...