McStinger Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 a skladany cifernik.. jak na Seiko5 Pozriem na ne niekde naživo a uvidím. Ale asi ma viac zaujali nové monštrá, budem ich musieť tiež obzrieť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Akurát remeň je ku nim nejaký "karbón", nevyzerá nič extra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Bud taky dobry a kup si ich uz konecne
McStinger Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Ale kúpim, akurát okolo nich musím trochu mudrovať . A zhodou okolností ani nie som OT.
blackhead Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Presne to chtel slyset Bud taky dobry a kup si ich uz konecne
McStinger Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Však vy ešte budete žobrať, aby som ich priniesol na zraz
Návštěvník Mitak Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 JEŽIŠIKRISTE!!! Až teď jsem si všimnul, že všechny ty nové Tuňáky postrádají to, co se mi na nich vždycky líbilo nejvíc: Nemají všechny indexy krásné kulaté! Teď jsem teda v pasti.Tyvole mně se ulevilo :-) Teď můžu ty nové tuňáky v klidu pustit z hlavy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Len tak pre zaujímavosť. Kedy bude podobná akcia u nás?
instant Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 raz za 50 rokov, pocul si.. ale ked chces, prihovorim sa u prezidenta btw Tokunaga, wau.. ale ten ich Chief Designer je jaky svihacik. GS SD GMT, cervene elastaky, kravatka do pol telicka, brejlicky.. tvl chlapi su dnes klauni. byt zenska tak som lesba nafleku. (nakoniec, bola by som aj tak skareda a kurva, tak co by mi aj ine zostalo).
McStinger Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 raz za 50 rokov, pocul si.. ale ked chces, prihovorim sa u prezidenta btw Tokunaga, wau.. ale ten ich Chief Designer je jaky svihacik. GS SD GMT, cervene elastaky, kravatka do pol telicka, brejlicky.. tvl chlapi su dnes klauni. byt zenska tak som lesba nafleku. (nakoniec, bola by som aj tak skareda a kurva, tak co by mi aj ine zostalo). Prihovor sa. Nemôže to byť o 50 rokov. Ak by som aj dožil, nedoliezol by som. A ak by som aj doliezol, asi by som nevedel, kde som. BTW, ak budeš lezba, ja by som pre istotu nechcel byť. Radšej som teraz
instant Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Tak ja sa prihovorim, ale len ked pride Darja.
McStinger Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 SRP717 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Thajská limitka 1500 ks, dostupná od zajtra, cena cca 330,- EUR.
F.B. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Thajská limitka 1500 ks, dostupná od zajtra, cena cca 330,- EUR. Takže kupuješ, však už vlastne dovolenkuješ .-) F.
McStinger Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Takže kupuješ, však už vlastne dovolenkuješ .-) F. Dovolenkujem. Teraz som prišiel z roboty
petr_cha Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Ta zelene je nadherna.. Dokonce i font na lunete mi prijde stihlejsi nez na původních Snzf.. trochu to ubira te masivni humpolackosti tech puvodnich.. A dale jsou vsechny cislice cerne, coz je taky dobre...Ja bych je snad i chtel i pres tu sirokou lunetu :-) P.s. proc jsou hezke barvy jen na limitkach.. proc :-o) Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem petr_cha
villain83 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Moc pekna barva,ale ten kyklop je moc malej,meli ho udelat alespon do pulky ciferniku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se