Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Zajímavé kreace, ty žluťáci taky moc dobrý.
nickolas Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Kdepak, ja jsem pro ty tuctovky! Vsema desetima!
martar Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Jakákoliv kreace posouvající Sumo funkčn? i "statutem" výš mě hrozné zajímá. Ale tady ten zájem rychle vadne při pohledu na korunku ve žlutém kovu - to je na mě už moc... dokud jsou zlaté prvky schované uvnitř hodinek (pod sklíčkem) jako u SBDX012, a na povrchu je tool bílý nebo šedý kov, proč ne. Ale tohle je už regulérní bicolor
villain83 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Jakákoliv kreace posouvající Sumo funkčn? i "statutem" výš mě hrozné zajímá. Ale tady ten zájem rychle vadne při pohledu na korunku ve žlutém kovu - to je na mě už moc... dokud jsou zlaté prvky schované uvnitř hodinek (pod sklíčkem) jako u SBDX012, a na povrchu je tool bílý nebo šedý kov, proč ne. Ale tohle je už regulérní bicolor Korunkou to zazdili,ale bicolorem bych to nenazval,naramek a zbytek pouzdra je klasicka ocel.Cifernik je vybornej.
tano Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Za mne zelena je bozi, ale kombinace zluto-zlato x zelena, ach jo:(. Jinak souhlas s nazorem, ze ta korunka, to je vrchol nevkusu a radeji ja nevim ceho. Nechapu, proc neudelaji zelenou se stribrnou. Cifernik je ale paradni. Edit: co vidi na tom zlatu? Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem tano
villain83 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Zlaty prvky k Seiko diverum patri.Odjakziva.Prvni profi potapky tyhle prvky mely,takze back to roots:-)
stosi Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Za mne zelena je bozi, ale kombinace zluto-zlato x zelena, ach jo:(. Jinak souhlas s nazorem, ze ta korunka, to je vrchol nevkusu a radeji ja nevim ceho. Nechapu, proc neudelaji zelenou se stribrnou. Cifernik je ale paradni. Edit: co vidi na tom zlatu?Zatím to je jen fotka, která podle mě vypadá fakt strašně. Jsem zvědavý na další, protože zelená a zlatá k sobě jde výborně, když se dobře udělá - na mých alpinistech mi rozhodně nevadí.
villain83 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Zatím to je jen fotka, která podle mě vypadá fakt strašně. Jsem zvědavý na další, protože zelená a zlatá k sobě jde výborně, když se dobře udělá - na mých alpinistech mi rozhodně nevadí.Presne tak.
tano Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Zatím to je jen fotka, která podle mě vypadá fakt strašně. Jsem zvědavý na další, protože zelená a zlatá k sobě jde výborně, když se dobře udělá - na mých alpinistech mi rozhodně nevadí.Tak tam je to jine kafe, ba naopak, Alpinist jsou bozi.
McStinger Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 820 ks, zrejme thajska limitka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 No ve finale, ta korunka by snad mela jit vymenit za klasiku, ne? Takze to by nemusel byt problem...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Mal som zlatú korunku na SRP455 a v praxi vôbec neškodila. Predpokladám, že to tu bude podobne. Okrem toho by naozaj nemal byť problém korunku vymeniť.
F.B. Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 820 ks, zrejme thajska limitka. Sumo01.jpg na tomto obrázku to už vypadá dobre...i korunku by som zniesol :-) zlato a zelená - pohoda F.
Toblin Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 820 ks, zrejme thajska limitka. Sumo01.jpgBarevne jdou ruku v ruce se Sarb017
petr_cha Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Ty jsou tak blaznive, az jsou snad i pekne ! :-) k uplne dokonalosti jim prebyvaji dve veci... Zbytečné vlnky (uz u tech stribrnych jsem tem vlnkam neprisel na chut) a velky napis 50th na cifru... Bez toho by byly dokonale :-)
McStinger Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 U strieborných mi vlnky sedeli, vyzerá to fajn. Veľa nechýbalo a bol by som ich kúpil.Tieto zelené majú mať 6R15, majú byť aj s gumou a v špeci krabici, ktorá má mať formu pokladu z morského dna. Tak som zvedavý
instant Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 820 ks, zrejme thajska limitka. Sumo01.jpg som uz sice skoro nemy, ale neviem odolat: konecne pekne Suma.
sashator Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Souhlas předsedo, ty vůbec nevypadaj zle, naopak vypadaj skvěle...je možný se k něčemu podobnýmu dostat?
McStinger Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Souhlas předsedo, ty vůbec nevypadaj zle, naopak vypadaj skvěle...je možný se k něčemu podobnýmu dostat? Istotne
sashator Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 A kolik tyhle sumacky limitky zhruba vetsinou stoji? Doplnit Seiko stavy takovouhle ulitlosti by nebylo od veci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se