Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jakákoliv kreace posouvající Sumo funkčn? i "statutem" výš mě hrozné zajímá. Ale tady ten zájem rychle vadne při pohledu na korunku ve žlutém kovu - to je na mě už moc... dokud jsou zlaté prvky schované uvnitř hodinek (pod sklíčkem) jako u SBDX012, a na povrchu je tool bílý nebo šedý kov, proč ne. Ale tohle je už regulérní bicolor :(

Odesláno

Jakákoliv kreace posouvající Sumo funkčn? i "statutem" výš mě hrozné zajímá. Ale tady ten zájem rychle vadne při pohledu na korunku ve žlutém kovu - to je na mě už moc... dokud jsou zlaté prvky schované uvnitř hodinek (pod sklíčkem) jako u SBDX012, a na povrchu je tool bílý nebo šedý kov, proč ne. Ale tohle je už regulérní bicolor :(

Korunkou to zazdili,ale bicolorem bych to nenazval,naramek a zbytek pouzdra je klasicka ocel.Cifernik je vybornej.

Odesláno (upraveno)

Za mne zelena je bozi, ale kombinace zluto-zlato x zelena, ach jo:(. Jinak souhlas s nazorem, ze ta korunka, to je vrchol nevkusu a radeji ja nevim ceho. Nechapu, proc neudelaji zelenou se stribrnou. Cifernik je ale paradni.

Edit: co vidi na tom zlatu?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Za mne zelena je bozi, ale kombinace zluto-zlato x zelena, ach jo:(. Jinak souhlas s nazorem, ze ta korunka, to je vrchol nevkusu a radeji ja nevim ceho. Nechapu, proc neudelaji zelenou se stribrnou. Cifernik je ale paradni.

Edit: co vidi na tom zlatu?

Zatím to je jen fotka, která podle mě vypadá fakt strašně. Jsem zvědavý na další, protože zelená a zlatá k sobě jde výborně, když se dobře udělá - na mých alpinistech mi rozhodně nevadí.

Odesláno

Zatím to je jen fotka, která podle mě vypadá fakt strašně. Jsem zvědavý na další, protože zelená a zlatá k sobě jde výborně, když se dobře udělá - na mých alpinistech mi rozhodně nevadí.

Presne tak.

Odesláno

Tak tam je to jine kafe, ba naopak, Alpinist jsou bozi.

Odesláno

Ty jsou tak blaznive, az jsou snad i pekne ! :-) k uplne dokonalosti jim prebyvaji dve veci... Zbytečné vlnky (uz u tech stribrnych jsem tem vlnkam neprisel na chut) a velky napis 50th na cifru... Bez toho by byly dokonale :-)

Odesláno

U strieborných mi vlnky sedeli, vyzerá to fajn. Veľa nechýbalo a bol by som ich kúpil.

Tieto zelené majú mať 6R15, majú byť aj s gumou a v špeci krabici, ktorá má mať formu pokladu z morského dna. Tak som zvedavý :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...