Ace Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tak ta keramická část je vložka, kolem zbývá nepatrně kovu - je to vidět z fotek na stránce Breitlingu. S těma číslama těžko říct, ale i tak pecka. Nebo možná ne, se to leskne sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 na tieto becka by som sa nechal nahovorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 A čo nie je v poriadku s číslovaním na lunete?Stejné číslování lunety i cifru. Vypadá to divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Ja jsem nadsen, ze maji stale pevne dynko! Libi se mi i ten dyzájn zepredu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Korunka vyzerá primalá k puzdru...ale zase dáva tomu vintage vzhľad, takže možno to bol úmysel. V týchto veľkostiach nad 45 mm mám radšej horizontal tricompax, tj. rozloženie 3-6-9, ale celok sa mi páči, čitateľnosť mi pripadá OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Pro mě jedny z mála B co se povedly..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Na prvy pohlad divne. Ten cifernik je nejak prilis cisty na B, pripominaju mi Tissot PRS200. Mam k nim dvojstranne pocity, ale zatial viacej nepacia ako pacia, mozno casom budu na tom lepsie, som zvedavy ako vypadaju v realite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Na první pohled skoro nadšení, ale čím víc se na ně dívám, tím víc se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Podľa mňa sú perfektné..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puchma Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Pejsek a kočička vařili,tentokrát hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Na tej promo fotke na pilotovej ruke vypadajú tak na 42mm, potom kukám na špecifikáciu a 46! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Cena je zverejnena, u AD za drobnych 7710 ? co si myslim ze je dost na to ze nie je v nich in-house :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 To se zblaznili s tou cenou ne? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Asi kouřej dobrej matroš. To je dobrá darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 To se zblaznili s tou cenou ne? :-D To je na žiadosť bohatých ľudí. Tí jednoducho vyžadujú, aby drahé veci boli veľmi drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 To je na žiadosť bohatých ľudí. Tí jednoducho vyžadujú, aby drahé veci boli veľmi drahé.Mas pravdu, ine vysvetlenie na tu cenu neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 To je na žiadosť bohatých ľudí. Tí jednoducho vyžadujú, aby drahé veci boli veľmi drahé.Hezky řečeno Být v tom B01 tak to chápu, ale takhle asi nic racionálnějšího nenajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Stejné číslování lunety i cifru.Ale to snad je u 24h GMT s otočnou lunetou běžné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se