JaRooN Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Odečet není ideální, ale jde si zvyknout. Včera jsem je měl celý den na ruce a odpoledne už jsem neměl problem. Ale musel jsem se na to soustředit, přece jenom to není standardní zobrazení času, na který jsme si zvykali celý život. ..
villain83 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Mne ty Xeric prijdou teda strasidelny,nemuzu si pomoct,pusobi to na me kycovite a hrozne lacine,i kdyz strojek je slusnej,podivana na ten chod je taky fajn,ale jako celek preplacany,mozna mi vadi i to zlaceni,ktery snesu u vintaznich hodinek,ne modernich.Ale je dobre,ze se kazdymu libi neco jinyho.Jsem holt asi suchar,no.
JaRooN Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tak do sbírky SNZD přibyl další kousek. Tentokrát SNZD67J1... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Máš to moc pěkně srovnaný, já na to ani nějak nemám sílu ( sumarizovat )- jsem z toho teď unavenej ( to ale neznamená, že jsem zase dneska nezačal toužit po něčem novém na ruku ). Ty poslední seika nevypadaj vůbec marně.
JaRooN Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Ono je to občas až hrůzostrašné. Když se podívám do složky Hodinky, kde to mám datumově seřazené v podřízených složkách, tak to není hezký pohled.Je teprve 11. týden v roce a já už mám na kontě 10 kousků hodinek. Jestli to takto půjde dál, tak potěš koště...A uvědomuji si, že poprvé letos došlo k situaci, kdy mám všechno doma a nic není na cestě. Tak snad to ještě chvilku vydrží v klidu
lucid Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Mne ty Xeric prijdou teda strasidelny,nemuzu si pomoct,pusobi to na me kycovite a hrozne lacine,i kdyz strojek je slusnej,podivana na ten chod je taky fajn,ale jako celek preplacany,mozna mi vadi i to zlaceni,ktery snesu u vintaznich hodinek,ne modernich.Ale je dobre,ze se kazdymu libi neco jinyho.Jsem holt asi suchar,no.Tak, já myslím, že primárně záleží na tom, kdo je nosí a k Jarkovi perfektně sednou. Ještě kilový řetaz zlata na krk a živě si dokážu představit situaci, kdy v hospodě položí Jarek někomu ruku na rameno se slovy "synku, sedíš mi na místě" (čti "pyčo vypadni"). Vsadím se, že pod dotyčným by nejenom museli vytírat, ale že by se na druhou stranu místnosti rychle přesunula i půlka té hospody.
JaRooN Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tondo, i ty Brute?A já tě měl za kamaráda. Asi ti příště, až se potkáme, položím ruku na rameno
lucid Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tondo, i ty Brute?A já tě měl za kamaráda. Asi ti příště, až se potkáme, položím ruku na rameno Aspoň si je pořádně prohlídnu
JaRooN Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Tak hlásím další objevený a zakoupený kousek ke sbírce Seiko SNZD. Tentokrát SNZD81J1. Akorát u něj není originál kožený řemen, tak budu muset něco vymyslet.Foto zatím jen od prodejce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Tak hlásím další objevený a zakoupený kousek ke sbírce Seiko SNZD. Tentokrát SNZD81J1. Akorát u něj není originál kožený řemen, tak budu muset něco vymyslet.Foto zatím jen od prodejce... Krásně čitelný hodinky "na lítačku". Ty si zamlouvám A když jsem vzpomněl tu čitelnost, tak musím zmínit ty Xeric... Vyvolávají ve mě úplně stejné pocity jako v Tondovi. Ideální doplněk k BMW X6 na zlatých kolech 22"
JaRooN Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Petře, tyto nebudou na prodej. Chci zkompletovat celou sbírku 8 + 1 ks a pak ji uložit na horší časy. Dejte už pokoj s Xeric-ama, čím víc tady čtu tyto komentáře, tím raději je nosím
JaRooN Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tak, poslední pětky z řady SNZD už dorazily domů. Až bude chvilka času, tak je nafotím i se sestřičkama. A mezitím, jak jsem čekal, tak jsem uvažoval, co na léto do bazénu (nechte toho, že tam mám pár Seiko 7002 a 6309, ty mám pro radost ).Chvilku jsem si pohrával s myšlenkou na MM, jak už mi tady bylo předesláno, ale jelikož priority jsou momentálně někde jinde, tak jsem to pustil na chvilku z hlavy a pro radost a koupání jsem si pořídil něco jiného. Už jen, aby to z toho žabožroutska dorazilo... Zatím jen fotka z internetu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 30. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Tak a jsou doma...Konečně První dojmy jsou velice dobré. Akorát to bude chtít nějaký hodne masivní tah... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 30. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 jj, inspirace je jasná. Vyráběly je asi 4 společnosti pod různými názvy. Jsou o tom diskuze na uhrforum i na uk.forum...
JaRooN Odesláno 30. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Jeden záběr na lumi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 7. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Konečně dorazil echt aligator... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Když bylo tak krásně, tak jsem si řekl, že udělám pár fotek. Pověsil jsem hodinky na větev škumpy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přendal jsem si je na ruku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A v tu chvíli jsem litoval, že nemám foťák, ale jen mobil. Na větev nade mnou si sedla sojka a zvědavě koukala, cože to tam dělám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké blízké setkání třetího druhu
lucid Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Hezký, měl si ale štěstí, že to nebyla straka.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.