Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po prodeji Sohú jsem hledal náhradu , chtěl jsem rozhodně menší a jednoduché hodinky  na denní nošení .Projel jsem Damaska , Sinny , pak mě padly do oka Seamastery . Na Pražském srazu jsem okouknul keramické bondovky ,ale jiskra nepřeskočila .Potom jsem narazil na 2254.50 a to už bylo mnohem lepší , ale  tady se jich moc neprodává .Nakonec mě zachránil   Juraj11   , byl ochoten mi je prodat .Tímto jsem mu   chtěl poděkovat za výborný průběh akce kulový blesk a pokud si chcete nechat poslat a zabalit hodinky , Juraj11 je ten pravý  :cheers: .Dnes jsem je měl poprvé na ruce  a to i přesto , že jsem je musel nosit na rukávu , aby mě nepadaly kvúli mé menší ruce .Odpoledne jsem se zastavil u Dušáka na  zkrácení tahu . 

Dělají mi velkou radost .  :clap:

Přeji Hezký den 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martin151
Odesláno

Tak tady skončily :-) Asi jsi musel bejt hodně rychlej. Měl jsem stejný na ruce a je to vynikající volba. Tím jak jsou nožky dále od sebe oproti mým PO 42, tak vypadají i opticky větší. A nádherně svítí...

Odesláno (upraveno)

uzasny. moje dream watche! blahopreju --- dle meho nazoru nejpeknejsi diversky od omegy

Upraveno uživatelem Kid_A
  • Po roku...
Odesláno

Jsou tam chyby se zda, 2254 dle toho elaboratu je midsize. Az budu doma, muzu zjistit vic. 2255 by mohla byt ta Izraelska limitka, proc ne. I kdyz tyhle limitky mivaly vetsinou zcela jiny kod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...