Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já blbec vysolil takový prachy za Rangemany. Jsem mohl mít takovýhle krásný digi, jenom bych s nima nesměl zmoknout. Škoda, že ten novej kolega nevěnoval pár minut čtení fóra... 

Odesláno

Pokud sem faster7cz bude mit odvahu jeste nekdy zavitat, zajimala by mne docela jeho motivace k zakoupeni takoveto sr.acky? Cenovy rekord netrhne, ten drzime my s T2, ku mereni presnosti se to taky nehodi a na hozeni detem na pisek na hrani se mi to zda moc drahe.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak to je fakt super, takhle jsem se už dlouho nezasmál. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Díky, snažil jsem se být za každou cenu vtipný  :cheers:

Odesláno

Myslím si, že buď ani nevěděl, že vlastně kupuje fík a viděl jen hodinky, co se mu líbí, nebo někde slyšel o G-Shock a myslel si, že je to ono (a za dobrou cenu :-) a nebo si to koupil vědomě. Těžko říct. Přiznám se, že i já jsem kdysi v mém předchronomagorském věku koketoval s tím, že si koupím (vědomě) fíky géček, chtěl jsem tehdy nějaký levný sportovní hodinky. Naštěstí jsem objevil na E-bayi DW-9052 (originál) a řekl jsem si, že přece si přece jenom nekupuju hodinky každý rok (kdybych tenkrát jen věděl :-) a připlatím si za originál géčka. No a za nějaký čas jsem objevil tohle fórum a začal v tom lítat...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ale jo, ze tech 8 babek bych to taky koupil... Sousedovic psovi na hrani at neotravuje S tim nahodnym generatorem smeru by mu to mohlo vydrzet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tohle přesně jsem si říkal před chvilkou. Jestli by nebylo lepší, než z něj dělat vola, mu říct, koupil jsi blbost, ale stane se, jestli se ti líbí tenhle styl hodinek, podívej se třeba na tohle, nebo támhle... Zasvětit ho, místo vyštvat.

Odesláno

Když ono tohle k zasmání svádělo, protože když člověk zná géčka a vidí tohle, tak se fakt musí smát, to jinak nejde. Zdá se nepochopitelný, že tohle někdo koupí. Ale pro příklad, kdyby mi někdo prodával fíky béček za 10 tisíc a já nevěděl co jsou béčka a kolik stojí, viděl bych hodinky, co se mi líbí - jak mám poznat, že kupuju fejk? Každej netráví hodiny tady na fóru, někde narazí na reklamu, hodinky se mu líbí a neštěstí je hotovo. 

Za sebe říkám, že jsem udělal blbost se mu tady vysmívat. Docela se za to stydím.

Odesláno

Kluci, taky mi ho je líto, ale nemyslím si, že by v tomhle vlákně bylo něco "přes čáru". Nikdo se tomu člověkovi nevysmíval, nikdo mu nepsal, že je blbec/debil/magor, že tohle vůbec koupil. Veškeré posměšky šly na adresu těch hodinek. A hned v úvodu mu psali ať to nekupuje, že to je fejk. Bylo na něm na tohle nějak zareagovat. Buď nás všechny poslat do míst, kam slunce nesvítí, nebo sebereflexivně napsat: chlapi, to jsem teda pěkně naletěl, příště až budu něco kupovat, tak se radši poradím dopředu.

Takže chápu vaše pocity z toho, ale zase si to neberte tak osobně ;)

Odesláno

No jo, no. To je právě ono. Každý netráví dny a týdny studiem informací o hodinkách. A proč by taky měl, když ho to v zásadě nezajímaji, že? Hodinky chce prostě jen na to, aby nemusel pokaždé vytahovat z kapsy mobil. Něco si vybere, koupí, zjistí, že nějaké funkci nerozumí a objeví tohle fórum. Řekne si: Tady jsou fandové, určitě mi poradí... 

My bychom si tohle měli uvědomovat a vzít na sebe i poslání osvěty laické veřejnosti. Obyčejně se tu v jiných vláknech shodujeme na tom, jaká je škoda, že lidi už hodinky nenosí. Podobným přístupem (a nejen v tomto případě) každého spíše jen odradíme. Ale kdo ví. Třeba už má dotyčný nové Rangemany  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...