Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce tohoto fóra,

nedávno jsem dělal doma pořádek a objevil jsem své primky z mládí.

Tento typ se moc dlouho nevyráběl, tak nevím jestli si je mám nechat

a udělat renovaci nebo je pustit nějakému vášnivému sběrateli primek.

Co by jste mi poradili?

post-1856-1185361397.jpg

Odesláno

Jsou moc pekne, teda me osobne se moc libej. Vubec Prim sport, i kdyz spis prvni generace, me pri nekolikadennim procitani tohoto fora dost chytly za srdce :)

Ja myslim ze je to na tobe, pokud k nim mas nejaky vztah, libeji se ti, tak si je nech zrenovovat a treba i nos :) Pokud ne, nekomu odsud jiste radost udelaji :)

Odesláno

Huncut: kdepak, není jich škoda. Těch pět stovek nebo kolik bys dostal dnes nemá smysl. Ujišťuji tě, že za 40 let udělají "ňoučatum" radost.

Viktor: a to bude štěstí když je neschová s lahví vína v troubě :D

Odesláno
Do hrnečku je každých hodinek škoda! Buď je dám zrenovovat nebo je pustím, ale v šuplíku je mít nechci! :thumbsup_anim:

A co na nich chceš renovovat? Vyměn si korunku a lunetu a je to! :)

Odesláno

Potřebují vyměnit korunku, lunetu, včetně pouzdra a sklíčka. Kdysi jsem v nich dělal všechno a nesundal jsem je z ruky, což dělám s hodinkama dodnes, ale už jich mám víc a mám je rozdělené na pracovní, společenské a sportovní. Pak budou jak nové! Odhad Eltonu je okolo třech a do 1/2 roku. :guitar:

Odesláno
Potřebují vyměnit korunku, lunetu, včetně pouzdra a sklíčka. Kdysi jsem v nich dělal všechno a nesundal jsem je z ruky, což dělám s hodinkama dodnes, ale už jich mám víc a mám je rozdělené na pracovní, společenské a sportovní. Pak budou jak nové! Odhad Eltonu je okolo třech a do 1/2 roku. :guitar:

Úžasná dodací lhůta na 30 minutovou práci, gratuluji! :thumbsup_anim:

Odesláno

Oni je totiž vyrobí znovu ;)

Odesláno

To je presne, dyl to trvat ani nemuze - zrejme hodinky budou cekat ve fronte, az prijdou na radu. Proc si Elton nenajme dalsi hodinare ? Nebo to pouzdro budou teprve vyrabet ? Nechapu.

Odesláno

Za ty peníze ti Popshop sežene NOS náhradní díly a Mechano ti je renovuje. Za zbytek si koupíš ještě jedny nové a navíc ušetříš čas. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...