Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj,to asi neni....a doporuceni na nejakou jinou stranku,kde by se daly poridit za rozumnou cenu nikdo nema?dekuji

Tady jsem kupoval již dvoje Ray-Ban a vždy maximální spokojenost (doručení 2-3 dny, vždy komplet balení, dobré ceny). Mají tam již zmíněné Ray-Ban, pak také Oakley, Carrera, apod. :).
Odesláno

děkuju za odkaz .. ale přijde mi, že oakleye tam vychází stejně jako u nás. Kolem 3 tis je tady seženu taky...sakryš Posted Image

Škoda :-(. Poslední Ray-Ban mě tam vyšly na 2 700 Kč a v Česku jsou za 5 900 Kč (GrandOptical).
Odesláno

Škoda :-(. Poslední Ray-Ban mě tam vyšly na 2 700 Kč a v Česku jsou za 5 900 Kč (GrandOptical).

Tak, my s přítelkou nosíme jen Ray-Bany, dipotrické i sluneční, a ten rozdíl v cených je propastný.

Já mám sluneční Wayfarery, navíc jsem chtěl polarizované a v GO mi řekli, že s těma polarizovanýma to bude stát 7.000Kč, tak jsem nakoupil na eBay i s poštou za 2400Kč.

Zatím jsem měl vždy štěstí, že to prošlo celnicí bez problémů, až před dvěma týdny nám odchytli Aviatory a doplácel jsem 600Kč za DPH+clo, ale i s tím to byl rozdíl 2100Kč USA vs. 3999Kč GO...

Odesláno

Chlapci, to si vážně myslíte, že za 30 baků dostanete originální sluneční brýle v ceně několika tisíc korun?!? :D

Odesláno

Chlapci, to si vážně myslíte, že za 30 baků dostanete originální sluneční brýle v ceně několika tisíc korun?!? :D

Podle mě si to možná trochu myslel Gustaf, který si to již určitě nemyslí :).
Odesláno

Ta cena sedí jenom my jsme za ně ochotni tolik zaplatit....

Odesláno

Podle mě si to možná trochu myslel Gustaf, který si to již určitě nemyslí :).

heleť já si to zas až tak nemyslel...přišlo mi to divný, proto sem to sem hodil. Jinak když si zjistíte, že majilet obchodu je nějakej Kim Lil nebo jak se jmenuje, tak je všchno jasný Posted Image

Odesláno

Jinak když si zjistíte, že majilet obchodu je nějakej Kim Lil nebo jak se jmenuje, tak je všchno jasný Posted Image

Tobě by vadila jako majitelka obchodu?

Posted Image

Odesláno (upraveno)

taky si myslím, že to jsou faky...navíc, co jsem si všiml...tak většina těchhle levných brýlí mají nápis Oakley nad nosem. Což se u originálů nevidí

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Koukám, že frčej Ray-Bany a Oakleye, no, co taky jinýho, klasika musí být B) . Taky mám Ray-Bany, držím se Clubmanů, mám je ještě se sklama Bausch&Lomb. Koupil jsem troje, jedny jsem nechal jako sluneční, jedny nechal předělat na dioptrické a jedny mám do foroty.

Edit : obrázek

post-2962-076680000 1336696792.jpg

Upraveno uživatelem Harlequin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...