jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 právě to mě taky děsí...že by faky z číny?? Na 100% není o čem pochybovat .
Gustaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 (upraveno) jj,to asi neni....a doporuceni na nejakou jinou stranku,kde by se daly poridit za rozumnou cenu nikdo nema?dekuji Upraveno 6. května 2012 uživatelem Gustaf
jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 jj,to asi neni....a doporuceni na nejakou jinou stranku,kde by se daly poridit za rozumnou cenu nikdo nema?dekuji Tady jsem kupoval již dvoje Ray-Ban a vždy maximální spokojenost (doručení 2-3 dny, vždy komplet balení, dobré ceny). Mají tam již zmíněné Ray-Ban, pak také Oakley, Carrera, apod. .
Gustaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 děkuju za odkaz .. ale přijde mi, že oakleye tam vychází stejně jako u nás. Kolem 3 tis je tady seženu taky...sakryš
jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 děkuju za odkaz .. ale přijde mi, že oakleye tam vychází stejně jako u nás. Kolem 3 tis je tady seženu taky...sakryš Škoda :-(. Poslední Ray-Ban mě tam vyšly na 2 700 Kč a v Česku jsou za 5 900 Kč (GrandOptical).
m.n. Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Škoda :-(. Poslední Ray-Ban mě tam vyšly na 2 700 Kč a v Česku jsou za 5 900 Kč (GrandOptical). Tak, my s přítelkou nosíme jen Ray-Bany, dipotrické i sluneční, a ten rozdíl v cených je propastný. Já mám sluneční Wayfarery, navíc jsem chtěl polarizované a v GO mi řekli, že s těma polarizovanýma to bude stát 7.000Kč, tak jsem nakoupil na eBay i s poštou za 2400Kč. Zatím jsem měl vždy štěstí, že to prošlo celnicí bez problémů, až před dvěma týdny nám odchytli Aviatory a doplácel jsem 600Kč za DPH+clo, ale i s tím to byl rozdíl 2100Kč USA vs. 3999Kč GO...
sibirnaya Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 ja si koupil jedny raybany na kanarech za 95E, jedny v rime za 110E a jedny v pze na letisti za 3,100,-
rorda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Chlapci, to si vážně myslíte, že za 30 baků dostanete originální sluneční brýle v ceně několika tisíc korun?!?
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Chlapci, to si vážně myslíte, že za 30 baků dostanete originální sluneční brýle v ceně několika tisíc korun?!? Podle mě si to možná trochu myslel Gustaf, který si to již určitě nemyslí .
wave ceptor Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Chlapci, to si vážně myslíte, že za 30 baků dostanete originální sluneční brýle v ceně několika tisíc korun?!? Ta cena sedí jenom my jsme za ně ochotni tolik zaplatit....
Gustaf Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Podle mě si to možná trochu myslel Gustaf, který si to již určitě nemyslí . heleť já si to zas až tak nemyslel...přišlo mi to divný, proto sem to sem hodil. Jinak když si zjistíte, že majilet obchodu je nějakej Kim Lil nebo jak se jmenuje, tak je všchno jasný
Jay Doll Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Jinak když si zjistíte, že majilet obchodu je nějakej Kim Lil nebo jak se jmenuje, tak je všchno jasný Tobě by vadila jako majitelka obchodu?
Gustaf Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 mno,Jayi, ta zrovna ne. Btw mam rad jeji hudbu...:-D
nAscA Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Nasel jsem jeste tento shop http://www.oakleyeyewear.org ale netusim jestli se mu da verit, prece jen je to nejak podezrele levne....
jacob Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Nasel jsem jeste tento shop http://www.oakleyeyewear.org ale netusim jestli se mu da verit, prece jen je to nejak podezrele levne.... Podle mě jsou ty ceny nesmyslně levné, takže fake . Když jsem byl ve Woodbury (obrovský outlet dvě hodiny jízdy od New Yorku), tak nejlevnější Oakley, tam byly od 60 dolarů.
Gustaf Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 (upraveno) taky si myslím, že to jsou faky...navíc, co jsem si všiml...tak většina těchhle levných brýlí mají nápis Oakley nad nosem. Což se u originálů nevidí Upraveno 10. května 2012 uživatelem Gustaf
Harlequin Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 (upraveno) Koukám, že frčej Ray-Bany a Oakleye, no, co taky jinýho, klasika musí být . Taky mám Ray-Bany, držím se Clubmanů, mám je ještě se sklama Bausch&Lomb. Koupil jsem troje, jedny jsem nechal jako sluneční, jedny nechal předělat na dioptrické a jedny mám do foroty. Edit : obrázek Upraveno 11. května 2012 uživatelem Harlequin
Joe Lemonade Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Tak jsem si dnes taky jedny ray-bany objednal. Myslím, že to byl prodejce na radu z tohoto vlákna. Budu referovat, až přijdou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se