Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

taky si myslím, že to jsou faky...navíc, co jsem si všiml...tak většina těchhle levných brýlí mají nápis Oakley nad nosem. Což se u originálů nevidí

Oakley Fast Jacket koupene v kamenne prodejne ve Zline. 100% original s napisem nad nosem :)

post-751-087131600 1337131959.jpg

Odesláno

Oakley Fast Jacket koupene v kamenne prodejne ve Zline. 100% original s napisem nad nosem :)

post-751-087131600 1337131959.jpg

jj,proto jsem psal 'vetsina', ne ze kazdy. Jinak u modelu Gascan, oil rig, Fuel cell apod to takt je.
Odesláno

Zdravim, hladam nejake dobre slnecne okuliare na sport... Mam vyhliadnute nejake Uvex-y, konkretne Blaze a Attack. Mate s nimi niekto skusenosti?? Pripadne postrehy su vitane, aj odkazy na nieco podobne v podobnej cenovej hladine...

Dik

Odesláno

Nasel jsem jeste tento shop http://www.oakleyeyewear.org ale netusim jestli se mu da verit, prece jen je to nejak podezrele levne....

Tady není o čem diskutovat, tohle nemá s Oakley nic společnýho, kupodivu se je nesnaží ani kopírovat, ty modely jsou úplně jiný než Oakley nabízí.

to Petrando: Fast Jackety jsou hrubý, mám teď jedny na cestě.

Odesláno

Tady není o čem diskutovat, tohle nemá s Oakley nic společnýho, kupodivu se je nesnaží ani kopírovat, ty modely jsou úplně jiný než Oakley nabízí.

to Petrando: Fast Jackety jsou hrubý, mám teď jedny na cestě.

Mam dvoje, jedny bile a druhe cerne obroucky. Prijemne se nosi. A super skla. Jak ty iridiove, tak i polarizovane. Navic mam diky tomu, ze ke kazdym obrouckam jsou i dvoje skla hodne moznosti s variabilitou :)

A navic jsem dnes rozsiril kolekci o Juliety :)

Odesláno

Pokud tam máš Aviatory za rozumnou cenu, tak sem s nimi!

Jinak abych nebyl úplně OT, tak já mám tyto:

Carrera Everest

Mam i Aviatory. Polarozovane, nejvetsi. A je o ne zajem, nejsi prvni...:) jeste wayfarery a jeste cosi, urcite i hromadu kol na kolo... dam to na hromadu a vyfotim

Odesláno

Víceméně všechny "jackety" (full jackety, half jackety a já nevím jaký všechny jackety) mají nápis nad nosem. Rozdíl od fejků je ten, že je gravírovanej nebo napsanej pravděpodobně pod vrstvou barvy/laku nebo tak něco, takže ať děláš co děláš, nejde seškrábat nehtem. To u fíků neplatí, tam jde okamžitě pryč Posted Image

Já si letos užívám sluníčka s těmahle kráskama z Oakley shopu na Covent Garden Posted Image

post-15474-019260500 1337176117.jpg

Odesláno

tak když už jsme u těch obrázků a u toho, co se komu doma válí...sháním toto: Oakley Gascan white (možná ani černými bych nepohrdnul) Tak kdyby někdo o nějakých věděl...prosím o info. Posted Image

post-13404-011473100 1337194570.jpg

Odesláno

No černý se mi doma válí. Ale zatím jsem na očích neměl nic pohodlnějšího, takže se jich asi nevzdám Posted Image Hodně štěstí při shánění a kdybys nesehnal, doporučuju ke koupi i nový. Gascany jsou excelentní.

Odesláno

Tak ja doted kupoval Oil Drum a jsou fakt pohodlne /dvoje cerne a jedny bile, origos samozrejme/. Ty cerno zelene jsou presne co zac? Ty se mi dost libi ;)

Odesláno

Ono s ouklema asi nejde udělat chybu. Svoje první jsem kupoval v roce 2003 a dodneška je nosím. Ty brýle jsou víceméně nesmrtelný a hlavně všechno, co Oakley vyrábí, je pohodlný a netlačí i při dlouhodobým nošení. Nebo minimálně taková je moje zkušenost. A to nejsem žádnej dealer a ani mi neplatí za reklamu Posted Image

Odesláno

Tak já mám taky rád oakley, ale mám i pár špatných zkušeností.....oloupané skla, jak ve slunečních tak lyžařských brýlích. Zlomená nožka v pantu u oakley minute.... (tak pitomě vyrobený pant jsem viděl jenom tam) Ale nezanevřel jsem, vím že jsou to předražené brýle a stejnou službu mi udělají i levné brýle, ale líbí se mi. No moc pohodlí si s nima taky neužívám, ale co by člověk neudělal pro efekt. Ale se šiltovkou jsem spokojený :-).

Odesláno

No černý se mi doma válí. Ale zatím jsem na očích neměl nic pohodlnějšího, takže se jich asi nevzdám Posted Image Hodně štěstí při shánění a kdybys nesehnal, doporučuju ke koupi i nový. Gascany jsou excelentní.

:-D tak to je skoda...ale kdyz uz jsme u toho,muzes mi na nich zmerit vysku a sirku skla?jen pro porovnani s mymi starymi brylemi. Abych mel predstavu o velikosti. Jeste uvazuji o modelu Fuel cell..kdyby se tu nasel nejaky vlastnik a mohl mi sdelit ty same informace...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...