vrcan Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) 3000m a pritom dynko ani necitit. Dial je perfektne spracovany, a vlastne vsetko. ETA, 44mm luneta a 42.5 telo, BGW9 lumi a neskor snad lepsie foto, prisli len dnes v ramci preorder.Sorry za kvalitu foto... edit: ... a je to german made, s cinami sa tu uz moc nechvalim :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2015 uživatelem vrcan
Honza.manta Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Zajímavý. Prostě takový malý batiskaf.
vrcan Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2015 presnost zatial do 3s za 24h. A velmi pohodlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenikec Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Vypadají úplně jinak bez klasické černé lunety. Za mne super, trošku tady slintám.
vrcan Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 ked prisli tak to nebola laska na prvy pohlad, ale hned po dni som im totalne podlahol a povazujem ich ako hodinky na furt, uplna pecka!
Bells Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Poměrně dost nekompromisní potápky, už nějakou dobu po nich také pokukuju, ale pro mě by to bylo asi nenositelné, každopádně velká gratulace k netradičnímu kousku.
vrcan Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Bells, oproti magrette ktore mas su tieto pocitovo mensie, su totiz velkostne ako 42mm Benarus moray - oboje som dal vedla seba a proste je to tak. Oproti 44-45mm modelom su proste mensie. A vdaka zakrivenym lugs sa nosia velmi pohodlne a hrubka ani nestoji za rec... Sam nemam rad velke hodinky, napr. tvoje Magrette ale ani Moray 44mm by som uz proste nemohol. Pri h2o ale viem, ze ci uz Orca ale aj novy Kalmar v2 posobia ovela mensie, ako ine 42mm. Upraveno 2. března 2015 uživatelem vrcan
LovecK Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Vypadaji dobre, takovi poctivi delnici!
vrcan Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 ked budem mat chut cvaknem ich vedla niecoho znameho, napr. seiko monster, nech je vidiet ta velkost...
Bells Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Bells, oproti magrette ktore mas su tieto pocitovo mensie, su totiz velkostne ako 42mm Benarus moray - oboje som dal vedla seba a proste je to tak. Oproti 44-45mm modelom su proste mensie. A vdaka zakrivenym lugs sa nosia velmi pohodlne a hrubka ani nestoji za rec... Sam nemam rad velke hodinky, napr. tvoje Magrette ale ani Moray 44mm by som uz proste nemohol. Pri h2o ale viem, ze ci uz Orca ale aj novy Kalmar v2 posobia ovela mensie, ako ine 42mm. Mě větší hodinky nevadí, teda tím větším myslím 45 max, prostě něco kolem Magrettek a dalších hodinek co mám, nebo jsem měl, ale to, že jsou H2O ve výsledku menší je pro mě opravdu překvapení, čekal bych, že budou totiž mnohem mohutnější, alespoň mi to tak přijde na fotkách. Tak děkuji za osvětu Sice už jsem je tak nějak vyřadil z výběru hodinek co bych chtěl, právě kůli tomu, že jsem si myslel, že by to nebylo nositelné, ale teď se tam možná vrátí
StanoBare Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Nožičky mi trošku pripomínajú UTS. Reliéfny ciferník, ručky, predpokladám, že aj indexy majú kovovú obrubu. Paráda, pekný model. Čo je na dýnku?
vrcan Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Bells, h2o orca a kalmar2 stali mimo mojho zaujmu koli obave z velkosti, az kym som nevidel prvy krat na fotke ako vyzeraju vedla Tempest Viking, ktore som mal a su 45mm. Tu je ta fotka, nalavo Viking 45mm, v strede Orca 44mm a na pravo Helson 40mm. Na dynku nic zaujimave, vlnka cize logo h2o. Dynko je velmi ploche a tenke a to hodnotim ako plus, tu je vlakno s fotkami a mozno niekto odfotil: http://forums.watchuseek.com/f74/***official-h2o-kalmar-v2-picture-thread***-1538858.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Já mám pro tenhle styl ala UTS celkem slabost. Co je tu velmi prijemny detail, tak to jsou stezejky na inbusy. Nechapu, proc to nedela vice firem. Vedle panerai zpusobu nejsetrnejsi zpusob vymeny naramku
villain83 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Pripomina mi to trochu Kobold,ale z ty zaplavy microbrandu,kde mi spousta modelu prijde dost podobna,je tohle prijemna zmena.Moc se mi libi to pouzdro.Hezky divery.
vrcan Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 mne prave viac vyhovuju klasicke stezejky, ale tu je zase istota ze to nestratim. Ano, Kobold to pripomina asi najviac, alebo UTS. Osobne povazujem tento tvar tela za najvacsi novodoby objav v modernej historii hodinkovych puzdier, podla mna sa to casom zaradi medzi klasicke puzdra ako je submariner, PAM, tuna, atd... Okrem toho ze sa mi paci, presuva to taziko nizsie, cim su lugs viac zahnute nadol, tym je tazisko lepsie situovane. Napr ten helson na pravo, ten ma mohutne lugs a v jednej rovine s telom, cize je to dalej od ruky a viac to na zapasti lieta. Kdezto tu to pekne kopiruje zaoblenie ruky. Ploche dynko k tomu dopomaha, pretrca asi len milimeter a pol cez spodok puzdra, cize jeho hrubka smeruje smerom do hodiniek. Skoda ze viac vyrobcov toto nepochopilo a robia zbytocne vypukle dynka.
Bells Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Bells, h2o orca a kalmar2 stali mimo mojho zaujmu koli obave z velkosti, az kym som nevidel prvy krat na fotke ako vyzeraju vedla Tempest Viking, ktore som mal a su 45mm. Tu je ta fotka, nalavo Viking 45mm, v strede Orca 44mm a na pravo Helson 40mm. Na dynku nic zaujimave, vlnka cize logo h2o. Dynko je velmi ploche a tenke a to hodnotim ako plus, tu je vlakno s fotkami a mozno niekto odfotil: http://forums.watchuseek.com/f74/***official-h2o-kalmar-v2-picture-thread***-1538858.html Díky za fotku, takle fakt vypadají mnohem menší a tím pádem i lépe nositelné, holt některé fotky zkreslují, třeba na ruce na mě působí mnohem větším dojmem. A skoro ploché dýnko + zahnuté nožky jsou úžasné featury, mám to teď na Fortisech a také si to nemůžu vynachválit, hodinky krásně sedí a o to lépe se poté nosí, takže za mě také obrovské plus. Ono já s mojí plochou rukou ani moc vypouklá dýnka mít nemůžu, protože nepřekousnu, jak mi hodinky jakoby levitují nad rukou.
StanoBare Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Díky vrcan, z tých fotiek som veľmi potešený! Nerobia náhodou tento model aj vo verzii day/date? Lebo s full minútovou lunetou a to všetko v lumi prevedení, by to bol horúci kandidát. Pekná verzia je aj s okrúhlymi indexami. Vieš čo si mi páči najviac? Že sa do toho púšťaš, je vás tu minimum takých, čo u týchto spomenutých značiek, dláždite cestu osobnými skúsenosťami.
Ondrej71 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Parádní, osobité potápky, nekompromisní tooly, a přitom působí a jak říkáš i jsou, velmi dobře nositelné. Pro mne velká inspirace na léto, díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se