jankoxxx Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Co poviete na toto cudo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Tu by sa to AM - PM, na rozdiel od DC 4 kde je zbytočné, aj celkom pýtalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Kdyby prohodili minuty a hodiny tak by to bylo fajn, takhle jsou indexy nacpany moc blizko stredu a vypada to trochu divne, ale jinak se mi libi a ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 fujdopicitosomsazlakol.. to ako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 na talianskom trhu to bude bestseller. to som si isty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Snad mi nic neunika, tyto hodinky nenabizi plnotucnou druhou casovou zonu (pouze 2 x 12 h cyklus), ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Snad mi nic neunika, tyto hodinky nenabizi plnotucnou druhou casovou zonu (pouze 2 x 12 h cyklus), ze?je to tak. nieco podobne ako sinn 356 UTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tomu už chybí jenom quartz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 ako hovoria rusi - hodinky ktore "maju dva kamene - jeden zdola a druhy zhora.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se