jacob Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) Zdravím všechny, Vyfotil jsem Prim Sport II které mám nyní doma ve sbírce... Potřeboval by jsem od Vás kolegů trochu pomoct s tím které mi ještě chybějí, ja už se v tom trochu ztrácím a některé modely mám 2x nebo dokonce i 3x... Takže jesli někdo ví o modelu který nemám na fotkách a je aspoň trochu k sehnaní, byl by jsem moc vdečný za fotografie nebo aspon popis hodinek... Všem předem děkuji . p.s. ty malé Sporty neberte moc vážně, to příjde třeba časem, nyní mě zajimají velké Sporty... Upraveno 27. července 2007 uživatelem jacob
JJ Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 No některé z nich se vyráběly s takovým divně frézovaným "zdobením" pouzdra. Nevím které a nevím, zda to budeš považovat za separátní model.
Pal Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) Tak snad už jen ty s kalibrem 64, což je automatická 96 bez můstku samonátahu a ty s automatem myiotou. Možná ještě verze s bílo červenými indexy. Mně chybí už jen ta modrá verze. Upraveno 27. července 2007 uživatelem Pal
Mikina Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Tak snad už jen ty s kalibrem 64, což je automatická 96 bez můstku samonátahu a ty s automatem myiotou. Možná ještě verze s bílo červenými indexy. Mně chybí už jen ta modrá verze. A pak ještě některé s číselníky pro export
Mikina Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Tak snad už jen ty s kalibrem 64, což je automatická 96 bez můstku samonátahu a ty s automatem myiotou. Možná ještě verze s bílo červenými indexy. Mně chybí už jen ta modrá verze. snad ještě některé s číselníky pro export
Pal Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 snad ještě některé s číselníky pro export Samozřejmě ty se značkou Ancre.
Pal Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 (upraveno) Řekl bych, že ty jsou od jiného výrobce. Co jsem tak zaznamenal, Ancre by měla být módní značka pro kterou různí výrobci dodávali své zboží. Jinak ten Primácký Ancre číselník tu myslím měl kdysi někdo na prodej. Upraveno 28. července 2007 uživatelem Pal
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Ahoj Kubo, co říkáš na tyhle? Myslím, že jich mezi lidmi moc nebude Pokud chceš, tak tenhle NOS číselník je tvůj. Samozřejmě zdarma. Půjdou ti hezky do série k těm černým, které už máš
jacob Odesláno 28. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Já všem děkuju za odpovědi a za pomoc při hledání, úplně jsem zapomněl na ty dvoje automaty jak mi napsal Pal a moc děkuji Michalovi za ten bílý číselník :-)
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Já všem děkuju za odpovědi a za pomoc při hledání, úplně jsem zapomněl na ty dvoje automaty jak mi napsal Pal a moc děkuji Michalovi za ten bílý číselník :-) Rádo se stalo. Teď ale koukám, že fotka vyšla špatně barevně. Je šedý a ne bílý V pondělí budu celý den v Praze. Pokud má táta čas, ať brnkne a můžu ti ho hned dát...
Pal Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Rádo se stalo. Teď ale koukám, že fotka vyšla špatně barevně. Je šedý a ne bílý V pondělí budu celý den v Praze. Pokud má táta čas, ať brnkne a můžu ti ho hned dát... Hergot, zase jsem o něco přišel. Druhý takový na prodej není?
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Hergot, zase jsem o něco přišel. Druhý takový na prodej není? Mám jen tento a není na prodej. Je zadarmo. Ani nevím, zda se s ním Primky skutečně dělaly. U nikoho ve sbírce jsem je ještě neviděl. Ani já je nemám Pokud má někdo foto kompletních hodinek, mohl by ho sem dát, prosím? Jaké by tam měly být ručky?
popshop2007 Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Samozřejmě ty se značkou Ancre. Odkial mas tu fotku prosim ta?
Návštěvník Kamil Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Odkial mas tu fotku prosim ta? Taky mi je ta dřevěná (nebo umakartová) podložka nějak povědomá.
Pal Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Odkial mas tu fotku prosim ta? Ano, nejsem jejím autorem ani vlastníkem hodinek, je to ta od popshopa. Doufám, že jsem se jejím umístěním nedopustil velkého zločinu. Pokud ano, tak se omlouvám. Použil jsem ji jen pro názornost. Upraveno 29. července 2007 uživatelem Pal
NIGHTinGALE Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Ano, nejsem jejím autorem ani vlastníkem hodinek, je to ta od popshopa. Doufám, že jsem se jejím umístěním nedopustil velkého zločinu. Pokud ano, tak se omlouvám. Použil jsem ji jen pro názornost. A já už se lekl, že jsi ukradl ten stůl i s hodinkami
Návštěvník Kamil Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak dávám to sem. Názorná ukázka toho, jak subjektivní vnímání velikosti hodinek určuje i grafika číselníku:
boo-beek Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Ano, nejsem jejím autorem ani vlastníkem hodinek, je to ta od popshopa. Doufám, že jsem se jejím umístěním nedopustil velkého zločinu. Pokud ano, tak se omlouvám. Použil jsem ji jen pro názornost. Obavam se, ze ano, majitel fotek jejich zverejneni za zlocin obecne povazuje...
cigi Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Prima názorná ukázka, Kamile - díky! To bych taky dal do učebnice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se