Toblin Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Paradni hodinky pro kazdou prilezitost. Vymazlene detaily. Gratuluji a chvalim pekne fotky. Snad budou i dalsi, treba na remenu.
Exiztence Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Paradni hodinky pro kazdou prilezitost. Vymazlene detaily. Gratuluji a chvalim pekne fotky. Snad budou i dalsi, treba na remenu.Uvidíme, tah je mi pohodlný a vyhovuje mi je nesundávat do vody a z fotek co jsem viděl se mi žádný řemen na nich přespříliš nelíbil. Na srazu samo budu MJ
kloubik Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Gratulace, jsou spickovy. Mam tenhle typ hodinek moc rad, kazdodenni univerzalky, dostatecne sportovni i elegantni. Tahle barva ciferniku u me asi taky vede, i kdyz jsem nazivo zkousel i modrej bondovskej a bylo by to tesny. At delaji radost!
MarosRy Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Pekne morske oblekovky Pozeram ze uz len spona je technicky vyspelejsia ako cele moje Seika s 7S35
seven.of Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Krásné univerzály pro každou příležitost, ať ti dlouho dělají radost! ;-)
Exiztence Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Nějaké foto pokusy, nemám nyní k dispozici macro objektiv ale snažil jsem se zachytit nápisy na setrvačce.
Ondras_CZ Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 nádherný, decentní, gratulace! .))
matt81 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 tieto u mna porazaju aj Rolex Datejust ...gratulacia
jenik77 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 jednoduche, vyvazene, krasne! blahopreju!
Kid_A Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 tak jeste jendou. nadhera nadhera nadhera:)) vazne premyslim o oranzovych skoro-gaussech a nebo golfacich:)) nasad sem par wristshotu. maj 41,5 ne?
Exiztence Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Jj 41,5 maj wrist presence jak Moony Cifr Upraveno 7. března 2015 uživatelem Exiztence
Kid_A Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) sedej ti paradne. ten cifernik je carokrasnej. uslechtilej a zarovej dynamickej a kapitola sama pro sebe je kalibr. dokonalost. jojo. Upraveno 7. března 2015 uživatelem Kid_A
VintageLover Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Tahle varianta je podle mě stejně nejhezčí. Taková čistá.
Exiztence Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Nevím jestli mám štěstí ale taková přesnost je jak sen, z ruky jsem je ješte nesundal
kloubik Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 tak jeste jendou. nadhera nadhera nadhera:)) vazne premyslim o oranzovych skoro-gaussech a nebo golfacich:)) nasad sem par wristshotu. maj 41,5 ne? Ze na tech novych modelech vypustili to oramovani datumky je podle me pekna chyba.
VintageLover Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Dobrý postřeh. A já si říkal, co mi tam ještě nesedí.
Petr77 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Presne tak, to chybejici oramovani uplne taha za oko. Ale u tech "zde predmetnych" je vse v nejlepsim poradku a jsou to jedine Omegy, ktere bych nosil. Super!!!
Exiztence Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Vidíš toho jsem si ani nevšiml, myslel jsem že se na to vykašlali jen na Quartzových modelech. Master mají navíc středový článek leštěný jako Rolex. Upraveno 9. března 2015 uživatelem Exiztence
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se