Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Planujem si kúpiť svoje prvé ozajstné hodinky, už mám na 95% vyhliadnuté Tissot Ballade 3 Auto, konkrétne tieto:

T97.1.483.51.jpg

Na timezone ku nim nikto nič nevytkol, takže vyzerá to tak, že som si vybral dobre. Mám však problém, a síce taký, že sa často obliekam športovo (t.z. napr. Adidasy 3/4ťáky + tričko), a hodinky by som chcel aj ku športovému oblečeniu. Priateľka však hovorí, že tieto hodinky ku športovému oblečeniu vôbec nepôjdu. Čo vy na to? Viem, že to nie sú moc športové hodinky, ale sú podľa vás až tak elegantné, že by som vyzeral ako blbec?

Je mi jasné, že najlepšie by bolo športové hodinky ku športovému oblečeniu a tieto k elegantnejšiemu, ale nemôžem si dovoliť utratiť toľko peňazí naraz, takže hľadám kompromis(časom by som chcel doplniť arzenál o nejaké fajné športové). Pozeral som sa aj po športovejších Tissotoch, ale tieto sa mi proste páčia najviac...

Upraveno uživatelem Marek8
Odesláno (upraveno)

Takze to bude prilis kricat? :(

Ja som sa uz totiz do tych hodiniek zalubil, to radsej zmenim satnik :D

No ale pockam este na nejake ine nazory...

Odesláno

vyzeraju dobre ale moc sa k tomu tvojmu stylu obliekania asi nehodia ale na druhu stranu mam kamosa a ten nosi svoje pr50 automatic aj do lesa na hriby, rybacku a podobne takze na druhu stranu mozu byt :)

Odesláno (upraveno)

Mam rad znacku Tissot, ale tyhle co jsi si vybral mi moc nesedi :-( to co navrhuje PIGY CZ vypada o poznani lepe, krome toho pokud ti kouknou z manzety kosile, budes vypadat jako clovek ktery ma vlastni styl (a treba sportovni hodinky k obleku). Coz je rozhodne lepsi nez kdyz budes s Ballade vypadat jako clovek co se nedokazal odpoutat od pozlacenych Casio, ale tentokrate v automatu...my opinion....

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odesláno

tie pigiho su multifunkcnejsie

pokial nechodis 90% casu v obleku tak s tymi druhymi narobis podla mna viac parady pri beznom noseni a ani v obcasnom obleku hanbu neurobia.

Odesláno

Vitej na foru Marek8, hledas spravnym smerem, mechaniky Swiss made, tve penize budou dobre utraceny. Pokud je to tak ze se ti hodne libi ( a hezky jsou, staci se podivat v sekci galerie) ale nehodi se ti k satniku budes se muset smirit s tim se jedny stacit nebudou. Ostatne nikdo z nas nenosi stejnou kravatu kazdy den panove, ze? Casy kdy si muz musel vystacit pouze s jednemi hodinkami jsou zrejme pryc, proto ma rada: kup co se ti libi a dej jim k vanocum bratricka ;)

Odesláno (upraveno)

Tak som si ich dnes omakal "naživo" v predajni, a sú ešte krajšie ako som si myslel, aj priateľka uznala, že sú pekné. A pripadajú mi hodne neutrálne, čo sa týka oblek vs. šport, takže do nich predsalen idem. A ak nebudú dobre vyzerať so športovým oblečením, tak ich proste budem nosiť iba s elegantnejším oblečením a o rok si kúpim nejaké automaty s chronografom...

Inak každému odporúčam pozrieť tieto hodinky naživo, vyzerajú krajšie ako na obrázkoch(na druhej strane, toto sa dá povedať asi o každých lepších hodinkách)

EDIT: Klobadysek, až teraz som si všimol tvoj post, je to presne tak ako hovoríš, vďaka :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...