Harwey Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 LE jednorucky MANOMETR 01 – 100szt MANOMETR 02 – 100szt RETROSPORT – 150szt HODINKY BUDÚ K DISPOZÍCII NA PREDAJ DECEMBER 2020 / JANUÁR 2021. CENA DO 1500 PLN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 tie prve su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 strasne su vsetky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Ty první jsou boží. Nevím, kam bych je nosil, ale přijdou mi super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 (upraveno) Doteď jsem považoval jednoručky za trochu úlet a samoúčelný krok zpět Ale toto je fakt paráda, ty první obzvláště, design super stylový a to dělení stupnice má perfektní logiku Fakt jsem kurňa zatoužil, ještě že to není na Timestore v akci ;o) Upraveno 8. října 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Značku Vratislavia začal prodávat ONYX Jihlava: https://www.klenotyonyx.cz/e-shop/Nezávislé značky/Vratislavia watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 ich novy Klingert je velmi zaujimavy, mne sa paci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Jj, jsou tam dvě takový divoký barevný kombinace, ale dva kousky (černý a ten s tím tyrkysovým vnitřním kroužkem) se mi taky líbí dost. Cena celkem ok a když už je to pod nosem a se servisem v ČR, tak je to fajn. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 vyzeraju fajnovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 V 8. 10. 2020 v 14:50, Harwey napsal: LE jednorucky MANOMETR 01 – 100szt MANOMETR 02 – 100szt RETROSPORT – 150szt HODINKY BUDÚ K DISPOZÍCII NA PREDAJ DECEMBER 2020 / JANUÁR 2021. CENA DO 1500 PLN Možná neznám souvislost. Nakopněte mě někdo prosím. V čem spočívá logika toho jednoručkového cifru? Jako čtení chápu, ale nechápu proč jsou ty stupnice tak ,,promíchané". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 (upraveno) před 19 minutami, papun napsal: Možná neznám souvislost. Nakopněte mě někdo prosím. V čem spočívá logika toho jednoručkového cifru? Jako čtení chápu, ale nechápu proč jsou ty stupnice tak ,,promíchané". Zdar. podle mne jde o to, aby to zachovalo charakter té "vzorové" stupnice a zároveň to umožňovalo odečet "kolik je hodin" i tam, kam stupnice tlakoměru/rychloměru obvykle nesahá, a to je pořešeno fakt elegantně I když, s tím rychloměrem ve variantě 3 si nejsem jistý, jak bych si ručku nastavil - asi bych ji dal jako u klasických hodinek jako "poledne navrch" a kašlal na údaje na stupnici. Každopádně (jako průmyslem odkojený) nejvýš hodnotím tu první variantu Upraveno 13. června 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tyhle cifry ve mně tak trošku vyvolávají epileptický záchvat. To bych nedokázal nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 před 8 hodinami, sodekcz napsal: Tyhle cifry ve mně tak trošku vyvolávají epileptický záchvat. To bych nedokázal nosit. tak model pro OWG to není, ale pro tu srandu mezi chlapama v práci bych si je na měsíc půjčil. Tyhle a pak Pepek Námořník v nerezových UNDONE jsou pro mě emocionální bomby ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Já jsem asi trošku DIS, kroutí mi to s očima a moc v tom hodinky nevidím... Ale to je můj problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 nové modely hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Formmeister 39 Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 https://timeandpassion.pl/kategoria-produktu/przedsprzedaz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Ta kombinace černého pouzdra a nerez lunety se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se