Valderek Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Kde jste je vůbec objednávali ? Nějak z těch jejich stránek nejsem moc chytrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Včera přišel balík od Roba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Kde jste je vůbec objednávali ? Nějak z těch jejich stránek nejsem moc chytrý. Přes kontakty. Pošli jim email, že máš zájem. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Takze prve realne foto modelu FORMMEISTER. Zdroj foto: FB stranka VC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2016 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ta fotka je hrozná :/ Nemáš tam něco lepšího? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Zatial nie, toto je z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 FORMMEISTER Blue Dial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Předem podotýkám, že se mi nejedná o žádnou ostrou diskuzi. Jen mě to prostě zajímá a nejde mi to do hlavy už od doby, kdy se vlákno Vratislava objevilo..... Takže, zajímalo by mě, co na nich vidíte, že je z toho takové humbuk?! Netvrdím, že vzhledově nejsou hezké, ale..... vždyť je to kopírka jak čunik a to od Tudorů až nevím po co. Navíc quartzky..... prostě nic co by již nebylo např. u Parnis .....a přitom na nich ujíždí celá hromada vážených členů, viz. Sibirnaya Upraveno 15. června 2016 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Vazenost clenov sa pocita podla toho, ake drahe hodinky maju? Som nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Vazenost clenov sa pocita podla toho, ake drahe hodinky maju? Som nevedel příklad váženého člena - někdo, kdo je tu již velmi dlouho, má za sebou spousty rozumných a konstruktivních diskuzí i postřehů, ochotný poradit atd. Jak jsi přišel na to, kdo má jak drahé hodinky netuším. A opět opakuji, nechci tu flame diskuzi. Jedná se mi o rozumné argumety a názory Upraveno 15. června 2016 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 To je prostě davová psychóza u něčeho nového. Také jsem je musel zkusit. A po 8 hodinách na ruce jsem je zase poslal o dům dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Ja ich mam stale a som s nimi spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 ..... este aj ten nazov.. VRATISLAVIA.. ved to je strasne daco.....Vratislavia = Wroclaw, Vratislav- odtud hodinky pochazeji A abych nebyl off topic, tak mam taky jedny ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Už jsem jich pár prostřídal a teď aktuálně VIS1935.2 a naprostá spokojenost. Kvalita zpracování je suprová, projektují si to poláci sami a každá nová limitka je něčím zajímavá. Nemyslím, že je kolem toho humbuk. Mě se prostě líbí. A jejich quartzky mi nevadí. Jediný "problém" je nenulování chrona na "12", ale to je vlastnost strojku, takže těžko jim něco zazlívat. Komunikace přímo s Martinem z VC je rychlá a v pohodě. A kdyby to bylo tak jednoduché něco takového udělat, pak to dělá každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Rovnako ako clen Sborez, ja mam Heritage Chrono LE a FORMMEISTER. Su to perfektne hodinky spracovane na vysokej urovni za super cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Měl jsem, už nemám ..... hodinky krásné, ale rychle se "okoukají" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Nekdo rika, ze mesh je "gay", ale na slunicku mne to vylozene bavi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Nekdo rika, ze mesh je "gay", ale na slunicku mne to vylozene bavi... To máš ty "moje" ? Na meshi jsou fakt super, ale já ho téměř nezapnul, na Tvojí ruce super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Neznám jiný ocelový náramek co by byl na nošení tak příjemný jako mesh. Vzhled je věc druhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Tydle plky miluju. V životě by o mě nikdo neřekl, že jsem gay a přece je mesh můj nejoblíbenější. A v širém okolí se každý k němu vyjádřil jen pozitivně. Ta hláška o gay naramku mohla vzniknout jen tady a jen v mozku, co to tam má trochu zpřeházené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se