Valderek Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Kde jste je vůbec objednávali ? Nějak z těch jejich stránek nejsem moc chytrý.
Ruiz.aw Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) V 31. 1. 2016 v 18:15, Valderek napsal: Kde jste je vůbec objednávali ? Nějak z těch jejich stránek nejsem moc chytrý. Přes kontakty. Pošli jim email, že máš zájem. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Ruiz.aw
Roman-ZA Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Takze prve realne foto modelu FORMMEISTER. Zdroj foto: FB stranka VC Upraveno 5. května 2016 uživatelem Roman-ZA
daur Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ta fotka je hrozná :/ Nemáš tam něco lepšího? Předem díky
Argon Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Předem podotýkám, že se mi nejedná o žádnou ostrou diskuzi. Jen mě to prostě zajímá a nejde mi to do hlavy už od doby, kdy se vlákno Vratislava objevilo..... Takže, zajímalo by mě, co na nich vidíte, že je z toho takové humbuk?! Netvrdím, že vzhledově nejsou hezké, ale..... vždyť je to kopírka jak čunik a to od Tudorů až nevím po co. Navíc quartzky..... prostě nic co by již nebylo např. u Parnis .....a přitom na nich ujíždí celá hromada vážených členů, viz. Sibirnaya Upraveno 15. června 2016 uživatelem Delawer
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Vazenost clenov sa pocita podla toho, ake drahe hodinky maju? Som nevedel
Argon Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) V 15. 6. 2016 v 8:27, Roman-ZA napsal: Vazenost clenov sa pocita podla toho, ake drahe hodinky maju? Som nevedel příklad váženého člena - někdo, kdo je tu již velmi dlouho, má za sebou spousty rozumných a konstruktivních diskuzí i postřehů, ochotný poradit atd. Jak jsi přišel na to, kdo má jak drahé hodinky netuším. A opět opakuji, nechci tu flame diskuzi. Jedná se mi o rozumné argumety a názory Upraveno 15. června 2016 uživatelem Delawer
JaRooN Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 To je prostě davová psychóza u něčeho nového. Také jsem je musel zkusit. A po 8 hodinách na ruce jsem je zase poslal o dům dál
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ja ich mam stale a som s nimi spokojny
Xenomorfus Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 3. 2015 v 21:05, instant napsal: ..... este aj ten nazov.. VRATISLAVIA.. ved to je strasne daco.....Vratislavia = Wroclaw, Vratislav- odtud hodinky pochazeji A abych nebyl off topic, tak mam taky jedny ;-).
Sborez Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Už jsem jich pár prostřídal a teď aktuálně VIS1935.2 a naprostá spokojenost. Kvalita zpracování je suprová, projektují si to poláci sami a každá nová limitka je něčím zajímavá. Nemyslím, že je kolem toho humbuk. Mě se prostě líbí. A jejich quartzky mi nevadí. Jediný "problém" je nenulování chrona na "12", ale to je vlastnost strojku, takže těžko jim něco zazlívat. Komunikace přímo s Martinem z VC je rychlá a v pohodě. A kdyby to bylo tak jednoduché něco takového udělat, pak to dělá každý.
Roman-ZA Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Rovnako ako clen Sborez, ja mam Heritage Chrono LE a FORMMEISTER. Su to perfektne hodinky spracovane na vysokej urovni za super cenu.
Ruiz.aw Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Měl jsem, už nemám ..... hodinky krásné, ale rychle se "okoukají"
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Nekdo rika, ze mesh je "gay", ale na slunicku mne to vylozene bavi...
Sphinxx Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 V 18. 6. 2016 v 8:11, Xenomorfus napsal: Nekdo rika, ze mesh je "gay", ale na slunicku mne to vylozene bavi... To máš ty "moje" ? Na meshi jsou fakt super, ale já ho téměř nezapnul, na Tvojí ruce super!
honza440 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Neznám jiný ocelový náramek co by byl na nošení tak příjemný jako mesh. Vzhled je věc druhá...
JaRooN Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Tydle plky miluju. V životě by o mě nikdo neřekl, že jsem gay a přece je mesh můj nejoblíbenější. A v širém okolí se každý k němu vyjádřil jen pozitivně. Ta hláška o gay naramku mohla vzniknout jen tady a jen v mozku, co to tam má trochu zpřeházené...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se