Přejít na obsah

VRATISLAVIA

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 339
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Takze prve realne foto modelu FORMMEISTER.

Zdroj foto: FB stranka VC

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

FORMMEISTER Blue Dial

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Předem podotýkám, že se mi nejedná o žádnou ostrou diskuzi. Jen mě to prostě zajímá a nejde mi to do hlavy už od doby, kdy se vlákno Vratislava objevilo..... Takže, zajímalo by mě, co na nich vidíte, že je z toho takové humbuk?! Netvrdím, že vzhledově nejsou hezké, ale..... vždyť je to kopírka jak čunik a to od Tudorů až nevím po co. Navíc quartzky..... prostě nic co by již nebylo např. u Parnis .....a přitom na nich ujíždí celá hromada vážených členů, viz. Sibirnaya

Upraveno uživatelem Delawer
Odkaz ke komentáři

Vazenost clenov sa pocita podla toho, ake drahe hodinky maju? Som nevedel :)

příklad váženého člena - někdo, kdo je tu již velmi dlouho, má za sebou spousty rozumných a konstruktivních diskuzí i postřehů, ochotný poradit atd. Jak jsi přišel na to, kdo má jak drahé hodinky netuším.

A opět opakuji, nechci tu flame diskuzi. Jedná se mi o rozumné argumety a názory

Upraveno uživatelem Delawer
Odkaz ke komentáři

Už jsem jich pár prostřídal a teď aktuálně VIS1935.2 a naprostá spokojenost. Kvalita zpracování je suprová, projektují si to poláci sami a každá nová limitka je něčím zajímavá. Nemyslím, že je kolem toho humbuk. Mě se prostě líbí. A jejich quartzky mi nevadí. Jediný "problém" je nenulování chrona na "12", ale to je vlastnost strojku, takže těžko jim něco zazlívat. Komunikace přímo s Martinem z VC je rychlá a v pohodě. A kdyby to bylo tak jednoduché něco takového udělat, pak to dělá každý. 

Odkaz ke komentáři

Nekdo rika, ze mesh je "gay", ale na slunicku mne to vylozene bavi...

Odkaz ke komentáři

Tydle plky miluju. V životě by o mě nikdo neřekl, že jsem gay a přece je mesh můj nejoblíbenější. A v širém okolí se každý k němu vyjádřil jen pozitivně. Ta hláška o gay naramku mohla vzniknout jen tady a jen v mozku, co to tam má trochu zpřeházené...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...