axel07 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Zdravim kolegovia, nenasiel som tu na fore nic, co by sa priblizilo k mojmu problemu, tak si dovolujem zalozit temu - moja polovicka ma hodinky so strojcekom od rondy (fakt neviem, aky presne). Vsetko slo posledneho 3/4 roka OK, ale vcera som si vsimol, ze sekundovka sa zacala pohybovat po 4 sekundach (namiesto po sekunde). Hodinky idu presne, ale neviem prist na to, preco to robi a hlavne co s tym... nenapada vam nieco? Dakujem! Upraveno 9. března 2015 uživatelem axel07
axel07 Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 ze by odisla tak rychlo?pokial si pamatam, tak baterkace mi vzdy vydrzali na jednu vymenu viac ako rok...
Horhe Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Přesně, kdo ví, jak je ta baterka stará a ještě kdo to měnil. Mohl to tam dávat nějakej matlák upocenejma pazourama a je to hned.
Sborez Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 A nemůže to být schválně? Jako indikace špatné baterky? Někde jsem to už slyšel....
filo-boxer Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 A nemůže to být schválně? Jako indikace špatné baterky? Někde jsem to už slyšel.... http://youtu.be/s9xkoc0qiKw?t=1m16s
Sborez Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 http://youtu.be/s9xkoc0qiKw?t=1m16sCo se řechtáš, fakt už jsem to někde zaznamenal. :-)
gougy Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Co se řechtáš, fakt už jsem to někde zaznamenal. :-)to je dobře, dáváš pozor. Je to tady už tak v deseti vláknech od nováčků, klasický "výraz hrůzy" nad odcházející baterkou
Sborez Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 to je dobře, dáváš pozor. Je to tady už tak v deseti vláknech od nováčků, klasický "výraz hrůzy" nad odcházející baterkou Tak to jo, už jsem myslel že jsem Lama.
gougy Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Tak to jo, už jsem myslel že jsem Lama. Hlavně že tenhle "problém" vždycky dobře dopadne. Sám si nedovedu představit, že by mi to hodinky začaly dělat a já (nevědět) měl pěkně pokaženej den.
Sborez Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Hlavně že tenhle "problém" vždycky dobře dopadne. Sám si nedovedu představit, že by mi to hodinky začaly dělat a já (nevědět) měl pěkně pokaženej den.Neumřu blbej, díky :-)
valjoux Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jak jsou hodinky starý? Nepotřebuji čistit?
axel07 Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 zdar kolegovia,dakujem za rady a som rad, ze ste sa pobavili na moj ucet no co, som skor tichy clen a okrem f91w nevlastnim ziadne baterkace, vsetko poctive kolecka... tak som nevedel no.tie hodinky maju asi necely rok.necham vymenit baterku a hotovka.este raz dik.
long Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 EOL.Vybitá baterie a toto je její signalizace. :-) A nemyslím si, že se Ti někdo smál. V pohodě jsi se zeptal a v pohodě Ti někdo ( Filo) odpověděl.Jestli se tady někdo někomu smál nebyl jsi to ty :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se